Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet,

Hayatımda bir eksiklik var.

Doğuştan engelliyim mesela.

Eksikliğim o kadar çok ki, yapabildiklerim o kadar sınırlı ki..

Eksikliğimi, eksikliklerimi rabbim düşmanımın başına vermesin
Güzel kardeşim sen takılma böyle şeylere ayrıca eksiklik kafada olmasın...

Sana inanan insanlar illa ki olacaktır. inanmasalar da sıkıntı yok... Aslında hepimizin tek gayesi Galatasaray... Hepimizin bunun için buradayız kutuplaşmaya gerek yok.

Lütfen böyle düşün ve olumsuz şeyleri kafaya takma sonuçta hayatta da böyle değil mi türlü türlü insan var

Evet Nice şehrine tek uçak 08.30'da THY imiş. Şimdiye varmış olması lazım. Gerçi belli olmaz aktarmalı da gidebilir. A.Albayrak Monaco'da diye son dakika bilgisi bekliyoruz ajanslardan. Yoksa Şeref Bey'in adı kolpacıya çıkacak. Mod'lar zımbalar sanırım kendisini.

Kime göre çıkacak? Şeref Aydın'ı bilip bilmeden uydurmayın.

Haziran Ayı Başında Süleyman Rodop:'Konuştuğum Galatasaray'lı yöneticiler Geçen seneden ders aldıklarını bu sene ilk kampa kadar takımdan ayrılacak ve gelecek oyuncuların bütün transferlerini kampa yetiştireceklerini söylediler.'

HAFTAYA LİG BAŞLIYOR DOS OYUNCUMUZ YOK DİAGNE SATILMADI FALCAO GELECEK Mİ GELMEYECEK Mİ BELİRSİZ BRAVO..

Garbosanın sözleşme bitimine 4 ay var. Belki alınabilir. Bu seneki istatistikleri baya iyi. Falcao'yu yedekler.

cagneyi futbol stili acisindan bende begenmiyorum, lakin sampiyonlugun en büyük gizli mimarlarindan oldugunuda göz ardi edemeyiz, erenle sinanla biraz zor gelirdi o kupa, ileride durmasi rakibi üzerine cekip bos alanlar biraktirmasi bile yetti. medyanin acimasizca yerden yere vurmasi, bizim kötülügümüzü istemesinden ibarettir.

Albayraktan "Falzao'yu terlikleriye Monaço çampindan kazirdim" aciklamasi gelmeden ben bu transfere inanmam.

Hocam şu Edibali Bey'in kaynak bilgisi size ulaştı mı? Sadece merak.

Yok ulaşmadı ama kendisini hoşgörüyoruz, zamanla bu tarz dayanaksız paylaşımlar yapmaması gerektiğini kendi öğrenecektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt