Serkan Gündüz
10 Numara!
- 25 Haziran 2019
- 17.682
- 11.599
- 1.473
Diagne yine gol kralı olacak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Orman yolunda @Mert G. Veren dikkatleri çeker şoförü arabadan indirir, @Kubat Tokmakçı ile ]@Demir P. Baş da minübüsü kaçırır o sıradaBir kaç gün daha 6 numara gelmezse Altur minibüsü kaçırma organizasyonu yapıcaz.
onlara yasamak haram, haraaaaaammmmkap çalışanları insan değil mi haftasonu tatil yapmaya hakları yok mu
kap haftasonları ve resmi tatillerde kapalı
Ben Ertuğrul Berk. Kendisinin iddiası ortada. Kolpacı demiyorum şu an için. Gece 00.00'a kadar bekleyelim diyorum. Eğer ''R'' yaparsa tüm forum gerçekleri görecek zaten.
Evet Şeref Aydın'ı bilmiyorum yalan değil. Gece bir iddia attı ortaya ve kendisinin kim olduğunu bugün geceye kadar öğrenmiş olacağız.
Ekli dosyayı görüntüle 54973
morgan ile ilgili ne demiş
oha like rekoru kirilmistir muhtemelenEvet Şeref Aydın'ı bilmiyorum yalan değil. Gece bir iddia attı ortaya ve kendisinin kim olduğunu bugün geceye kadar öğrenmiş olacağız.
Ekli dosyayı görüntüle 54973

Adam yemek demeyelim. Bu kadar ciddi bir iddia ortaya atıyorsa doğru çıkmasını bekleriz. Çıkmazsa kendi kendini yemiş olur. Biz değil.
Orman yolunda @Mert G. Veren dikkatleri çeker şoförü arabadan indirir, @Kubat Tokmakçı ile ]@Demir P. Baş da minübüsü kaçırır o sırada
Kadir bey bu hocaları mı yoksa yorumcu falan mı?gitmesi imkansiz demis