Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gelmesi en yakın isim diye düşünüyordum.Şöyle şapkadan cheick doucoure falan çıksa çok daha heyecanlı olur 3 milyon civarı bonservise.Ayrilmasi imkansiz demis. Bu transfer de böylece yatar.
Bakayoko dan daha iyi DOS dünyada kim var ki zatenSchneiderlin yattigina göre eldeki secenekler:
- Bakayoko
- Wanyama
- Elneny
- (sürpriz: Banega)
Umarim Bakayoko gelir bari. Daha iyisini getiremeyiz bu saatten sonra.
Mustafa Cengiz'in dahi yanılma payı olduğu gibi bu tip bilgileri öğrenen kişilerin de var. Transfer işi basit değil. Emrw Mor icin kapı bekliyoruz vs diye sözler eden M. Cengiz o sözlerden yanilmiyorsam 2 hafta sonra transferi bitirebildi.Biliyorsa eğer A.Albayrak bugün Monaco'da olur biz de kendisini takdir ederiz. Söylediğim şey çok basit. İddiayı ortaya atan kendisi ben değilim.
Kardeşim bi susar mısın? Adamı tanımıyorsun etmiyorsun. Bu adam Culio transferinin C’si konuşulmuyorken adamın alacağı maaşı kuruşuna kadar yazan bir adam.23,59'a kadar dediği çıkmazsa gayet diyebilirim. Neden bu kadar rahatsız oldun?
Diagne konusunda birkac arap kulubunun teklifi masada. İclerinde Al-Rayyan da var. Ancak oyuncu pek arap takimlarina gitme taraftari degil. Daha iyisi icin Aston Villa'dan bir umut gelisme beklendi ama olmadi. Adamlar yuksekten ucmadilar. Eninde sonunda ayrilacak ancak biraz sabirli olmamiz lazim.
DOS icin Bakayoko, Schneiderlein falan bakiyorlar. Sch olabilir gibi duruyor. Mitro, Linnes, Feghouli'ye de teklifler var ancak iclerinden sanirim Mitro gidecek.
Benden bu kadar, sabah erken kalkmam gerek. O yuzden izninizle kaciyorum.
Herkese iyi nobetler :-)
Ersin Duzen'in, "A. Albayrak ile A. Bulut Cumartesi Monaco'ya gidiyorlar" haberi dogru degil. Cunku cumartesi gitmiyorlar. Yarin, daha dogrusu bugun gidiyorlar. 2-3 gun icerisinde Falcao ile beraber donecekler.
BKAP 9 gun mu kapali bayramda yoksa sadece bayram suresince mi acaba ?
Sari uyeye bak sen sizin gibiler yuzunden duyumcu kalmiyo forumdaBu arada herkes Şeref Aydın diye kendini paralıyor. Çok ciddi bir iddia attı ortaya. Eğer Albayrak bugün Monaco'ya gitmezse forumdan ihracını talep ediyorum. Güvenilirliği açısından ciddi bir sınav olacak.
Oldu bile sch bak bir kaç saat sonra patladı müthiş duyum
Bakayoko zor.Schneiderlin yattigina göre eldeki secenekler:
- Bakayoko
- Wanyama
- Elneny
- (sürpriz: Banega)
Umarim Bakayoko gelir bari. Daha iyisini getiremeyiz bu saatten sonra.
Oyun zekasi daha yüksek adamlari kastediyorumBakayoko dan daha iyi DOS dünyada kim var ki zaten![]()
SEN YENİ ÜYE OLMUŞSUN NERDEN BİLİYORSUN O ADAMI YAN HESAP AÇMIŞSIN O ZAMAN SEN REPORTLADIM.Kardeşim bi susar mısın? Adamı tanımıyorsun etmiyorsun. Bu adam Culio transferinin C’si konuşulmuyorken adamın alacağı maaşı kuruşuna kadar yazan bir adam.
Drogba transferini yazan ilk adam. Ben bu adamın 1 kere bile patladığına şahit olmadım. Net olarak bilgi veriyor.
Hatta bir aralar bazı siteler kendisini kaymak göstererek haber bile yapıyordu. Bu adam duyum vermiyor, net olarak bilgi veriyor. Ve öyle her transfer dönemi yapmıyor bunu. Yıllar sonra aramıza katıldı. O yüzden senin gibileri yüzünden küsüp gitmesine müsade etmeyiz.
Yani bizim alabileceğimiz en yüksek seviye bakayoko olur onun akıllısı da zaten chelseade onunla oynuyorOyun zekasi daha yüksek adamlari kastediyorum![]()