Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kiralık olarak elneny gelir. Bakayoko buralara gelmez

Schneiderlin yattigina göre eldeki secenekler:

- Bakayoko
- Wanyama
- Elneny
- (sürpriz: Banega)

Umarim Bakayoko gelir bari. Daha iyisini getiremeyiz bu saatten sonra.

Bakayoko gibi genç biri gelmeli oraya.

Seneye alma şansımız yok belki ama 1 sene de olsa izlemek iyi olur Seri ile.

Biliyorsa eğer A.Albayrak bugün Monaco'da olur biz de kendisini takdir ederiz. Söylediğim şey çok basit. İddiayı ortaya atan kendisi ben değilim.
Mustafa Cengiz'in dahi yanılma payı olduğu gibi bu tip bilgileri öğrenen kişilerin de var. Transfer işi basit değil. Emrw Mor icin kapı bekliyoruz vs diye sözler eden M. Cengiz o sözlerden yanilmiyorsam 2 hafta sonra transferi bitirebildi.
Bu işler karışık. Umarım haklı çıkar Şeref Aydın orasi ayri mesele. Ama kendisi güvenilir ve sevilen bir kişi burada

23,59'a kadar dediği çıkmazsa gayet diyebilirim. Neden bu kadar rahatsız oldun?
Kardeşim bi susar mısın? Adamı tanımıyorsun etmiyorsun. Bu adam Culio transferinin C’si konuşulmuyorken adamın alacağı maaşı kuruşuna kadar yazan bir adam.

Drogba transferini yazan ilk adam. Ben bu adamın 1 kere bile patladığına şahit olmadım. Net olarak bilgi veriyor.

Hatta bir aralar bazı siteler kendisini kaymak göstererek haber bile yapıyordu. Bu adam duyum vermiyor, net olarak bilgi veriyor. Ve öyle her transfer dönemi yapmıyor bunu. Yıllar sonra aramıza katıldı. O yüzden senin gibileri yüzünden küsüp gitmesine müsade etmeyiz.

Diagne konusunda birkac arap kulubunun teklifi masada. İclerinde Al-Rayyan da var. Ancak oyuncu pek arap takimlarina gitme taraftari degil. Daha iyisi icin Aston Villa'dan bir umut gelisme beklendi ama olmadi. Adamlar yuksekten ucmadilar. Eninde sonunda ayrilacak ancak biraz sabirli olmamiz lazim.
DOS icin Bakayoko, Schneiderlein falan bakiyorlar. Sch olabilir gibi duruyor. Mitro, Linnes, Feghouli'ye de teklifler var ancak iclerinden sanirim Mitro gidecek.
Benden bu kadar, sabah erken kalkmam gerek. O yuzden izninizle kaciyorum.
Herkese iyi nobetler :-)

2

Morgan cepte görünüyordu herkese göre ama adam kiralık-satılık listesinde bile değilmiş.Doğruları söyleyen bir tane duyumcu ya da muhabir yok şuan hepsi yalan dolan

Schneiderlin yattigina göre eldeki secenekler:

- Bakayoko
- Wanyama
- Elneny
- (sürpriz: Banega)

Umarim Bakayoko gelir bari. Daha iyisini getiremeyiz bu saatten sonra.
Bakayoko zor.
Wanyama riskli
El neny gelebilir
Banega belhanda gitmeden imkansız ötesi.

Bu takıma pasör 6 değilde yanındakine pas verebilecek yeteneği olan adam yiyen bir 6 lazım

Kardeşim bi susar mısın? Adamı tanımıyorsun etmiyorsun. Bu adam Culio transferinin C’si konuşulmuyorken adamın alacağı maaşı kuruşuna kadar yazan bir adam.

Drogba transferini yazan ilk adam. Ben bu adamın 1 kere bile patladığına şahit olmadım. Net olarak bilgi veriyor.

Hatta bir aralar bazı siteler kendisini kaymak göstererek haber bile yapıyordu. Bu adam duyum vermiyor, net olarak bilgi veriyor. Ve öyle her transfer dönemi yapmıyor bunu. Yıllar sonra aramıza katıldı. O yüzden senin gibileri yüzünden küsüp gitmesine müsade etmeyiz.
SEN YENİ ÜYE OLMUŞSUN NERDEN BİLİYORSUN O ADAMI YAN HESAP AÇMIŞSIN O ZAMAN SEN REPORTLADIM.

Arkadaş bu duyum veya bilgi verenlere niye bu kadar takıyorsunuz. Adama yalancı, kolpa diyorsun. Eğer adam sana göre yalancı kolpa ise inanma bu kadar kafana takma. İnanmak isteyen kandırılmak isteyen inanır kandırılır sanane. Adamın foruma girmesinin tek nedeni bilgi verenlere saldırmak sanki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt