Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gitmesi imkansiz demis
Dini bayramlarda kapalı malesef
birşey bilen üyeleri sizin gibi atıp tutanlar sayesinde kaybediyoruz. Bu tip yorumlarinizi kendinize saklayın lütfenEvet Şeref Aydın'ı bilmiyorum yalan değil. Gece bir iddia attı ortaya ve kendisinin kim olduğunu bugün geceye kadar öğrenmiş olacağız.
Ekli dosyayı görüntüle 54973
23,59'a kadar dediği çıkmazsa gayet diyebilirim. Neden bu kadar rahatsız oldun?uza birader, adami yorma, Adami tanimadan etmeden kolpa diyemesin.
Kadir bey bu hocaları mı yoksa yorumcu falan mı?
1. GENEL OLARAK KAP
KAP, sermaye piyasası ve Borsa mevzuatı uyarınca kamuya açıklanması gerekli bildirimlerin elektronik imzalı olarak iletildiği ve kamuya duyurulduğu elektronik sistemdir. İşletimi MKK - Kaydi Sistem Müdürlüğü tarafından yürütülmekte olan sistem, 7/24 esasına göre çalışmaktadır.
Kaynak: https://www.kap.org.tr/project/KAP/file/content/KAP Hakkında/Genel Bilgiler/KAP Brosur Yeni
BAKAYOKO HO diyebilirmyiz kadirrrrrrrrrrrrrr
Üyeliğin yeni aysal zamanı buralarda değildin muhtemelen o yüzden bu tarz yorumların sana kalsa daha iyi sanki23,59'a kadar dediği çıkmazsa gayet diyebilirim. Neden bu kadar rahatsız oldun?
Biliyorsa eğer A.Albayrak bugün Monaco'da olur biz de kendisini takdir ederiz. Söylediğim şey çok basit. İddiayı ortaya atan kendisi ben değilim.birşey bilen üyeleri sizin gibi atıp tutanlar sayesinde kaybediyoruz. Bu tip yorumlarinizi kendinize saklayın lütfen
Bu ekibipten minibüs kaçırma dışında her türlü hikaye çıkar.

morgan kalıyor mu demiş
@Kubat Tokmakçı bu işin sonunda şoförü mıhlar gibi duruyor ona ait olanı ellemekten dolayı![]()
Biliyorsa eğer A.Albayrak bugün Monaco'da olur biz de kendisini takdir ederiz. Söylediğim şey çok basit. İddiayı ortaya atan kendisi ben değilim.
Güzel yazmışsözlükten birisi yazmış
![]()
sponsor
bu sezonun sponsorluklarıyla alakalı bir çok soru gelmekte. tabi buna sebep olan şöyle bir entrimiz var. (bkz: #2690080) madem temmuz ayını öyle veya böyle geçirdik, o halde bildiğimiz bir iki mesele...rerererarara.net