Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bak burada senin gibi düşünenler için bir şeyler yazmış.
"
Forumda transfer beklemek benim yillar once sabahlara kadar yaptigim bir seydi. O yüzden forum alemindeki dostlar benim icin baskadir. Haliyle forumda verdigim bilgiler kesin olandir her zaman.
"

Bu doğru mu sence ? Orada kafana göre yaz herşeyi sonra da ben sadece forumda net bilgi veriyorum de..Aboubakar Galatasaryın yeni forveti ne demek veya falcao 1 ağustosta İstanbulda bu kadar kesin konuşuyorsan bir dayanağın olacak..Orada öyleyim burada böyleyim işleri benim lügatıma uymaz ..

Ekşi sözlüğün eskiden bir mottosu vardı." Bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir" diye :)

Yalnız en son dubai-çin seferini hatırlıyorum aman diyeyim
Bence Apo alamayacağı adam için gitmez bu saatten sonra.Gitse bile setene ve naciye bilgiyi servis ettirmez.Çok net alıp geleceğiz 3-4 güne demiş ikisine.Olurda salı günü falan apo eli boş dönerse zaten işlerin rengi baya değişir kendisi adına

bütün sıkıntılar orta sahamızın dirençsizliğindendi bakayoko seri orta sahası dehşet olacaktır

falcaoya bitti gözüyle bakmalıyız artık

Ön plana çıkayım,farklı olayım diye de şerefe sallamak nedir?

Şeref bu forumun fenomenidir ve hep kendisine gelen bilgileri paylaşmıştır.

Duyumlar her zaman doğru çıkmayabilir belki ama Şeref ASLA ego kasmak vs için bir yazı yazmamıştır yıllardır burada.O yüzden ona güvenimiz tamdır.

Herkese iyi nöbetler.
Oncelikle buradaki her arkadasimi cok seviyorum emin olun. Forumda transfer beklemek benim yillar once sabahlara kadar yaptigim bir seydi. O yüzden forum alemindeki dostlar benim icin baskadir. Haliyle forumda verdigim bilgiler kesin olandir her zaman. Bunu eskiden uA forumda da bircok kez yapmistim. Fakat oradan ayrilmamin nedeni kendini bilmez birkac arkadas yuzundendi. Klavye onunde olunca insanlara konusmak ayip olmuyor saniliyor galiba. Fakat bu cidden ayip bir sey. Lutfen kimse kusura bakmasin ancak asagidaki fotoda beliren iki arkadas yuzunden sahsima ayip edildigini dusunuyorum. Buradayken farkli, arkamizdan farkli konusulmasi uzucu bir sey. O yuzden en iyisi bir sey yazmamak daha iyi. O zaman uzucu seylerle itham edilmeyiz diye dusunuyorum en azindan.

Herkese tekrardan sevgi ve selam sunar, dostlara iyi nobetler dilerim.
Abi allah aşkına niye umursuyorsun ki? Bak Falcao konusunda atıp tuttular sana Ersin Duzen'in soylediklerini yolladir

Ibrahim Seten yazdi az önce bugün Albayrak, Monaco'ya gidiyor diye. Burda sana güvenmeyen 3-5 kişi için onlarca kişiyi üzmen doğru değil. Engelle geç okuma bile

bu beyefendinin yanına
scroodgee-brazzers-sticker-kingdoms-and-castles-music-others.webp

O hesabın onun hesabı olduğunu çokça yazdım sanırım, aksini iddia edenler okumayan insanlar ee bu şartlarda laf dalaşına girmek de doğru değil. Neyse bu duyum işlerine bakış açım ortada ancak Şeref'i eskiden beri tanırım ve duyum verdi diye egoist tavırlara girdiğini bir kere görmedim, duyumların doğru çıkmama ihtimali de her zaman en az yüzde 30dur, bunu geçmişte çokça gördük.

O yüzden kendisi paylaşımlarına devam edebilir, o dedi kesin doğru, yüzde 100 doğru çıkacak diye bir bakış açım yok kimsenin de olmamalı, Alan transferi de bitmişti son dakika menajerin oyuncunun üzerine saldırmasını kim beklerdi? Sözleşmeye imza atmadan hiç bir transfer yüzde 100 değildir.
Bazı insanlara göre verilen her duyum doğru çıkmalı. Dünya üzerinde böyle bi insan yaşamıyor.bu nasıl sığ bi bakış açısıdır

O hesabın onun hesabı olduğunu çokça yazdım sanırım, aksini iddia edenler okumayan insanlar ee bu şartlarda laf dalaşına girmek de doğru değil. Neyse bu duyum işlerine bakış açım ortada ancak Şeref'i eskiden beri tanırım ve duyum verdi diye egoist tavırlara girdiğini bir kere görmedim, duyumların doğru çıkmama ihtimali de her zaman en az yüzde 30dur, bunu geçmişte çokça gördük.

O yüzden kendisi paylaşımlarına devam edebilir, o dedi kesin doğru, yüzde 100 doğru çıkacak diye bir bakış açım yok kimsenin de olmamalı, Alan transferi de bitmişti son dakika menajerin oyuncunun üzerine saldırmasını kim beklerdi? Sözleşmeye imza atmadan hiç bir transfer yüzde 100 değildir.

Hay ağzına sağlık günlerdir şunları söylemeye çalışıyorum..Dün de dedim benim için hala en sağlam kaynak şerefaydının burada yazdıklarıdır ama yok bu adam yanılmaz yok bu adam eleştirilmez bu tarz söylemlere uyuz oluyorum.. Yahu bu takım kaç kere KAPa adam bildiirip alamadı yani koskoca GALATASARAY kulübü şeref aydın özgür ayten vs tabi ki yanılacaktır belli konularda..

gitmelerinin falcao transferinin bitmesiyle bir ilgisi yoktur.
yani genel olarak bir transfer bitmesi için kulübün ikinci başkanının bir yerlere gitmesine gerek yoktur.
he gidip alıp gelmek ve şov yapmak istiyorlarsa o başka konu...
eğer bu iş yerine gitmeyle oluyorsa, 2019 ocak ayında alan transferini de bitirselerdi keşke...
benim için gereksiz işlerdir.

(bkz: 2019-2020 sezonu yaz transfer dönemi)

not: bu dediklerim şükrü abi için geçerli değildir. kendisi bir nevi sportif direktör, yani kulübün profesyonelidir.
9 Ağustos 2019 12:16 ~ 12:17 · gurrpegi

garip bir entry

Bu doğru mu sence ? Orada kafana göre yaz herşeyi sonra da ben sadece forumda net bilgi veriyorum de..Aboubakar Galatasaryın yeni forveti ne demek veya falcao 1 ağustosta İstanbulda bu kadar kesin konuşuyorsan bir dayanağın olacak..Orada öyleyim burada böyleyim işleri benim lügatıma uymaz ..
Beni ekşisözlükte ne yazdığı ırgalamaz. Adam gelip buraya bizim için bilgi verip çıkıyor,ki forumda söylediklerinin ne oranda doğru olduğunu hepimiz gördük.
İnsanları küstürmekte üstümüze yok çok iyi gerçekten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt