Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bak burada senin gibi düşünenler için bir şeyler yazmış.
"
Forumda transfer beklemek benim yillar once sabahlara kadar yaptigim bir seydi. O yüzden forum alemindeki dostlar benim icin baskadir. Haliyle forumda verdigim bilgiler kesin olandir her zaman.
"
"Daragacinda bile olsak sön sözümüz fb"-vari bir aciklama olmusAma şeref aydın ın artık bir şey bilmediğini de kabul edelim pls
Bence Apo alamayacağı adam için gitmez bu saatten sonra.Gitse bile setene ve naciye bilgiyi servis ettirmez.Çok net alıp geleceğiz 3-4 güne demiş ikisine.Olurda salı günü falan apo eli boş dönerse zaten işlerin rengi baya değişir kendisi adınaYalnız en son dubai-çin seferini hatırlıyorum aman diyeyim
Abi allah aşkına niye umursuyorsun ki? Bak Falcao konusunda atıp tuttular sana Ersin Duzen'in soylediklerini yolladirHerkese iyi nöbetler.
Oncelikle buradaki her arkadasimi cok seviyorum emin olun. Forumda transfer beklemek benim yillar once sabahlara kadar yaptigim bir seydi. O yüzden forum alemindeki dostlar benim icin baskadir. Haliyle forumda verdigim bilgiler kesin olandir her zaman. Bunu eskiden uA forumda da bircok kez yapmistim. Fakat oradan ayrilmamin nedeni kendini bilmez birkac arkadas yuzundendi. Klavye onunde olunca insanlara konusmak ayip olmuyor saniliyor galiba. Fakat bu cidden ayip bir sey. Lutfen kimse kusura bakmasin ancak asagidaki fotoda beliren iki arkadas yuzunden sahsima ayip edildigini dusunuyorum. Buradayken farkli, arkamizdan farkli konusulmasi uzucu bir sey. O yuzden en iyisi bir sey yazmamak daha iyi. O zaman uzucu seylerle itham edilmeyiz diye dusunuyorum en azindan.
Herkese tekrardan sevgi ve selam sunar, dostlara iyi nobetler dilerim.
Bazı insanlara göre verilen her duyum doğru çıkmalı. Dünya üzerinde böyle bi insan yaşamıyor.bu nasıl sığ bi bakış açısıdırO hesabın onun hesabı olduğunu çokça yazdım sanırım, aksini iddia edenler okumayan insanlar ee bu şartlarda laf dalaşına girmek de doğru değil. Neyse bu duyum işlerine bakış açım ortada ancak Şeref'i eskiden beri tanırım ve duyum verdi diye egoist tavırlara girdiğini bir kere görmedim, duyumların doğru çıkmama ihtimali de her zaman en az yüzde 30dur, bunu geçmişte çokça gördük.
O yüzden kendisi paylaşımlarına devam edebilir, o dedi kesin doğru, yüzde 100 doğru çıkacak diye bir bakış açım yok kimsenin de olmamalı, Alan transferi de bitmişti son dakika menajerin oyuncunun üzerine saldırmasını kim beklerdi? Sözleşmeye imza atmadan hiç bir transfer yüzde 100 değildir.
Çünkü Galatasaray ın futbolcusu.Hâlâ Diagne'yi savunanlar var ya o kadar itici bir herifin neyini savunuyorsunuz
MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
O hesabın onun hesabı olduğunu çokça yazdım sanırım, aksini iddia edenler okumayan insanlar ee bu şartlarda laf dalaşına girmek de doğru değil. Neyse bu duyum işlerine bakış açım ortada ancak Şeref'i eskiden beri tanırım ve duyum verdi diye egoist tavırlara girdiğini bir kere görmedim, duyumların doğru çıkmama ihtimali de her zaman en az yüzde 30dur, bunu geçmişte çokça gördük.
O yüzden kendisi paylaşımlarına devam edebilir, o dedi kesin doğru, yüzde 100 doğru çıkacak diye bir bakış açım yok kimsenin de olmamalı, Alan transferi de bitmişti son dakika menajerin oyuncunun üzerine saldırmasını kim beklerdi? Sözleşmeye imza atmadan hiç bir transfer yüzde 100 değildir.
Dünyanin insanlik adina en gereksiz icatlardan biri. Her tarafi ilgi f.ahiseleriyle dolu mecralar.
Motor'un üzerine oturt yolculuk boyunca kafasi sissin. Sinirlerimi bozdu bu herif zaten.

Beni ekşisözlükte ne yazdığı ırgalamaz. Adam gelip buraya bizim için bilgi verip çıkıyor,ki forumda söylediklerinin ne oranda doğru olduğunu hepimiz gördük.Bu doğru mu sence ? Orada kafana göre yaz herşeyi sonra da ben sadece forumda net bilgi veriyorum de..Aboubakar Galatasaryın yeni forveti ne demek veya falcao 1 ağustosta İstanbulda bu kadar kesin konuşuyorsan bir dayanağın olacak..Orada öyleyim burada böyleyim işleri benim lügatıma uymaz ..