Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bir de bir salak var. insallah falcao 7+ ister insallah bonservis 6+ öderler. Adamlarin aldigi yildizlar hep ellerinde patladi dedigin gibi. Bizde Elano haric öylesini hatirlamiyorum
ben antuya girmiyorum hepsi mal gerizekalı, biri de çıkıp demiyor ki lan siz mal mısınız adamlar bizi ovarta ovarta bir hal oldu diye...

Her aldıkları topçu gtlerinde patlıyor hala bizim aldıklarımıza laf ediyorlar ama çok bulmuyorum. Burada arkadaşlar var onlar da aynı. Ulan daha işi ileri götüreyim 80 yaşında dedem bile mal mk

Bu arada Denizlispor-Galatasaray maçının VAR hakemi Ali Palabıyık olmuş.Nihat Özdemir mesajı vermiş ilk maçtan.Barışçı tavrının altında nasıl bir fanatizm yatıyor anlayın.Galatasaray a karşı o kadar büyük bir birleşme var ki.Nihat Özdemir ve Ali Koç(şike döneminin fb yöneticileri) ile Trabzonspor un başkanı Ahmet Ağaoğlu can ciğer kuzu sarma ve buna ses çıkarmayan Trabzonspor taraftarları.Daha önce çok defa koyduk(üstüste) yine koyar(üstüste) geçeriz evelallah.

Yerli Rotasyonu:

Okan Koçuk
Şener Özbayraklı
Ahmet Çalık
Kaan Ayhan
Ömer Bayram
Mehmet Özcan
Selçuk İnan
Mustafa Kapı
Jimmy Durmaz
Emre Mor
Emre Akbaba
Atalay Babacan
Adem Büyük

Olursa güzel olur.

Yunus Akgün-4 Milyon
Kostas-fesih
Diagne-12.5 Milyon + 1 Bonus

Kaan-6.5
Mehmet-1

Falcao ve bir de orta saha ile her kulvarda iddialı oluruz.

Kap bayram tatiline girmeden yetistirseler bari. Perşembeye kadar bekleyecek takatim kalnadı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt