Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu antudaki gerizekalilar halen luyindamaya servet deme derdinde ,zanka daha iyi derdindeler .d

falcao icindde müzmin sakat diyorlar . Ulan gerizekalilar adam 3 senede 70 gol atmis neredeyse hic mac kacirmadi. Mallara bak yaw .d
Birisi şu kuşlara hatırlatsın sadece falcao değil diagne gibi bir gol kralımız var :)

bu antudaki gerizekalilar halen luyindamaya servet deme derdinde ,zanka daha iyi derdindeler .d

falcao icindde müzmin sakat diyorlar . Ulan gerizekalilar adam 3 senede 70 gol atmis neredeyse hic mac kacirmadi. Mallara bak yaw .d
Van persie müzmin sakat çıktı ya hala onun şokunu atlatamadı ezikler camiası

Van persie müzmin sakat çıktı ya hala onun şokunu atlatamadı ezikler camiası
bir de bir salak var. insallah falcao 7+ ister insallah bonservis 6+ öderler. Adamlarin aldigi yildizlar hep ellerinde patladi dedigin gibi. Bizde Elano haric öylesini hatirlamiyorum

19:05'e yetişir mi arkadaşlar???

bir de bir salak var. insallah falcao 7+ ister insallah bonservis 6+ öderler. Adamlarin aldigi yildizlar hep ellerinde patladi dedigin gibi. Bizde Elano haric öylesini hatirlamiyorum
Bu cenabetlerin kurutmadıkları genç yetenek veya yıldız yok. Berke barış alıcı diye 3 ay konuştular sonuç ikisi de 1 sezonda çöp oldu.

Bunlar Vedat Muriç'in Deniz Türüç'ün maliyetlerini bile doğru açıklayamıyor 3.5 mil.€ bonservisle aldıkları Deniz'i 2 mil.€ bonservisle aldık diyorlar

Hiç bir fenerli falcao almamızı istemiyor şampiyon olmak için atanın ve tutanın iyi olacak derler tutanda zaten sıkıntı yok çok şükür nazar değmesin atanı'da bulunca Takım makine gibi işleyecek inşallah.

Bayulacağum şimdü verun ula falçaoyuuuuüüüü

Anlaşmazlık noktasına gelirse Albayrak kesin böyle konuşur

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt