Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Birisi şu kuşlara hatırlatsın sadece falcao değil diagne gibi bir gol kralımız varbu antudaki gerizekalilar halen luyindamaya servet deme derdinde ,zanka daha iyi derdindeler .d
falcao icindde müzmin sakat diyorlar . Ulan gerizekalilar adam 3 senede 70 gol atmis neredeyse hic mac kacirmadi. Mallara bak yaw .d
bu sene yazabiliyoruz, dengeyi saglayamazsak ihlal yapmıs oluyoruz. seneye yazamamak diye birsey yok.Haklısın fakat benim kafama takılan diğer husus şimdi ekside olunca seneye mi cl kadrosuna o isimleri yazamıyoruz bu sene mi
bu antudaki gerizekalilar halen luyindamaya servet deme derdinde ,zanka daha iyi derdindeler .d
falcao icindde müzmin sakat diyorlar . Ulan gerizekalilar adam 3 senede 70 gol atmis neredeyse hic mac kacirmadi. Mallara bak yaw .d
Van persie müzmin sakat çıktı ya hala onun şokunu atlatamadı ezikler camiasıbu antudaki gerizekalilar halen luyindamaya servet deme derdinde ,zanka daha iyi derdindeler .d
bir de bir salak var. insallah falcao 7+ ister insallah bonservis 6+ öderler. Adamlarin aldigi yildizlar hep ellerinde patladi dedigin gibi. Bizde Elano haric öylesini hatirlamiyorumVan persie müzmin sakat çıktı ya hala onun şokunu atlatamadı ezikler camiası
Yani Abdürrahim Albayrak artık 2.bir başarısız transfer girişimini kaldırabilecek durumda değil. Taraftar Alan&Pato olayında bu kadar tepki göstermişti söz konusu Falcao olunca yer yerinden oynarbu sefer işi sağlama almış. Ahmet bulutu da götürmüş yanında.
19:05'e yetişir mi arkadaşlar???
Bu cenabetlerin kurutmadıkları genç yetenek veya yıldız yok. Berke barış alıcı diye 3 ay konuştular sonuç ikisi de 1 sezonda çöp oldu.bir de bir salak var. insallah falcao 7+ ister insallah bonservis 6+ öderler. Adamlarin aldigi yildizlar hep ellerinde patladi dedigin gibi. Bizde Elano haric öylesini hatirlamiyorum
Bunlar Vedat Muriç'in Deniz Türüç'ün maliyetlerini bile doğru açıklayamıyor 3.5 mil.€ bonservisle aldıkları Deniz'i 2 mil.€ bonservisle aldık diyorlarbir de bir salak var. insallah falcao 7+ ister insallah bonservis 6+ öderler. Adamlarin aldigi yildizlar hep ellerinde patladi dedigin gibi. Bizde Elano haric öylesini hatirlamiyorum
bu antudaki gerizekalilar halen luyindamaya servet deme derdinde ,zanka daha iyi derdindeler .d
ben bugün KAP bekliyorum, muhtemelen görüsmeler tamamlandi, ayrintilar konusulur, imzalar atilir.19:05'e yetişir mi arkadaşlar???