Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
diagne-falcao iki forvet hattı+ kanatlarda golcü özellikli feg+babel manyak olur olmasınada orta sahaya adam yiyen hayvani bir dos lazım

bu sene şampiyon olursak tff dahil kimse kolay kolay kapattıramaz farkı. hele fatih hoca olduktan sonra çok çok zor. dağılır tüm rakipler hatta rakipler değişir başakla bjk fb ile değil de diğer anadolu takımları artık yükselişe geçerler

EBNMxx4XoAAUVcE

Gs günlerinden bir kare

En soldaki Ahmet Bulut

Albayrak İtalya ya yaklaşıyor şu anda.
Falcao yu almaya pek birşey kalmadı.

3D resim de dahil edildi Flightradar24 dan.

Screenshot_20190809-163523.webp
Screenshot_20190809-163705.webp

Ekli dosyalar

• Screenshot_20190809-163705.webp
    Screenshot_20190809-163705.webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 59
Sosyal medyayı günlük gibi kullanıyor bazı futbolcular Falcao bize transferinden dolayı heyecanlı bence :)

O değilde lisansı çıkan Diagne hıyarı 9 numarayı aldıysa sen o zaman seyret gümbürtüyü :ubulut:
ben olacağı söylüyüm bir florya antrenman çıkışı diagne duştan çıkar hasan şaş ryan donk ve belhanda ( penaltı olayından kafa kırık) diagneyi evire çevire kramponlarla döverler ve 9 numarayı seve seve bırakır. ve THE END :D

Falcao gelirse ve sakatlık kaza bela yaşamazsa bence max. 15-20 arası atar.

Gol rekoru beklemiyorum açıkçası. Fakat oyun kalitesi anlamında müthiş katkı verecek.

Arkasında oynayan adamlarında performansı daha da artacaktır. Onyekuru'yu Falcao ile birlikte izlemek isterdim.

İlk gün şakasına kurban bayramına kadar birşey olmaz demiştim harbi gerçek oldu:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt