Mehmet Kara
Parçalı Üye
- 8 Eylül 2014
- 4.416
- 2.650
- 1.643
diagne-falcao iki forvet hattı+ kanatlarda golcü özellikli feg+babel manyak olur olmasınada orta sahaya adam yiyen hayvani bir dos lazım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne güzel..
Babel ile beraber GS TV ve sosyal medya hesaplarını yı yürütülürer
Bu akşam albayrak bulut ve falcao birlikte fotoğraf atsa keşke
Fotoğrafa bakınca 60 gol görüyorum![]()
![]()
Şimdi onlar düşünsün

Çok kötü bir futbolcuymuş ekşi de okumuştum.Hatta takımdan gönderilmesi sebebiyle bize karşı kini olduğunu söyleyenler bile vardı sosyal medya da![]()
Gs günlerinden bir kare
En soldaki Ahmet Bulut
Aldiysa ne demek dingonun ahirimi burasi klup vermezse 9 un sapini bile alamaz bence gitsin 00 alsin yakisir kendisineO değilde lisansı çıkan Diagne hıyarı 9 numarayı aldıysa sen o zaman seyret gümbürtüyü![]()

Albayrak İtalya ya yaklaşıyor şu anda.
Falcao yu almaya pek birşey kalmadı.
3D resim de dahil edildi Flightradar24 dan.
Ekli dosyayı görüntüle 55072Ekli dosyayı görüntüle 55073
Bende penaltı atışı kazandığımızda Falcao'ya topu vermeyip,triplere girecek şahıs görüyorumFotoğrafa bakınca 60 gol görüyorum
ben olacağı söylüyüm bir florya antrenman çıkışı diagne duştan çıkar hasan şaş ryan donk ve belhanda ( penaltı olayından kafa kırık) diagneyi evire çevire kramponlarla döverler ve 9 numarayı seve seve bırakır. ve THE ENDO değilde lisansı çıkan Diagne hıyarı 9 numarayı aldıysa sen o zaman seyret gümbürtüyü![]()