Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Luyindama orada banko oynar bu arada ama fersah fersahlıkta bişi yok açıkçasıArsenal falan bizden fersah fersah iyi takım. Oranın " çöpü" burada gayet iş yapar. ha başka alternatif varsa daha iyi olur
En kotu schneirderlin gelir, bakayoko olmazsa
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kardeşim tamam o kadar gömmeyelim diyoruz ama pas oyunu oynanma cidden çok dengesiz bir herifTahta bacak Belhanda'yla pas oyunu oynayamazsın.
Biz buna vasata alışmak diyoruz.Daha iyisini isteyince de ''yangıncı,memnuniyetsiz'' gibi kalıplara koyuluyorsun aman sakın.ŞU “BEN FİTİM” “BEN OKEYİM” SÖZLERİ KIZDIRIYOR BENİ. GEÇEN SENE MUĞDAT EREN SİNAN FORVET HATTINI GÖRMÜŞ TARAFTARSIN TABİKİ FİTLERLER SENİ
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Luyindama orada banko oynar bu arada ama fersah fersahlıkta bişi yok açıkçası
Ee ne var bunda? Baskı yediğinde de basit oynuyor çevre kontrolü ve görüşü iyi top kaybetmiyor. 4-5 tane 90 dakika maçta hatalı pas yapmayan bir oyuncu nasıl değerlendirilir?ulan çok bilmiş yaptığın analiz falso bir kere izlemiş olsan bile, hem oyun görüşü fena değil diyorsun
hem sadece yana geriye oynar diyorsun
herifin zihnini mi okuyorsun da oyun görüşünün fena olmadığını değerlendirebildin madem riskli pas kullanmıyor hiç
elneny iyi transfer olur bizim için.bunun dışında nakamba transfer oldu çoktan.fredi unut.zor transfer.bakayoko zaten ilk tercih gibi,kondogbia da kiralanaiblir.shnederlin cepte gibi,fernandinho olmaz,zor.amartey yıllardır pek ortada yokElneny net konuşuyorum ÇÖP, başka adam mı kalmadı arkadaş, bize 4-1-4-1 e adam lazım özellikle fizikli kesici dinamo lazım, bakayoko - fred - wanyama - kondogbia - fernandinho - schneiderlin - Amartey - Nakamba vs gibi adamların gönderilmesi söz konusu olduğu yerde CL takımı olarak Elneny çöpünü almak maalesef başlı başına eksik yatırım olur.
Bence kişiden kişiye değişir kadro kalitesi diyorsan haklısın ama oyun olarak dersen bir hazırlık maçında görmek lazımki ben bizi ezebilceklerini sanmıyorumyoo bence var. Baya iyi takımlar bizden.
İsmin önemi yok benim için oyun stili önemli, Saidou gibi bir adam bile gelse olur.elneny iyi transfer olur bizim için.bunun dışında nakamba transfer oldu çoktan.fredi unut.zor transfer.bakayoko zaten ilk tercih gibi,kondogbia da kiralanaiblir.shnederlin cepte gibi,fernandinho olmaz,zor.amartey yıllardır pek ortada yok