Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lan acaba bende yazsam mı twittera "Arkadaşlar lojistikçiyim dün Falcao' nun eşyaları için xxx hattı ile 2 *40'hc konteyner gönderdik Monaco--> Marsilya--> Ambarlı olarak gelecek hayırlı olsun " diye. Nasıl olsa Mimarı,Dr.,Berber herkes yazıyor bir şeyler :D

Morgan + Seri
belhanda

böyle yapsınlar.
bizim lig de forvet çok da önemli değil her türlü gol atar bu ortasaha ile.

el neny öyle acayip çöp falan değil. Hele daha 2.lig dısında hiçbir şey başarmamıs mehmet özcandan kötü demek de garip.

Iyi bir sponsor makul bir ucrete falcao yillik 5.5 1.5 sponsor iyi bir orta saha alinmazsa bende yangin tayfayi acarim

Biz bu yönetime rağmen şampiyon olduk.Başakşehirin mallığı olmasa zor görürdük şampiyonluğu.özellikle transfer dönemlerinde şampiyon olmamak için ellerinden geleni yaptılar.Dua etsinler Fatih terime..yıllardır atılan kazıklar bu dönemdede var.Transfer sezonu bitsin bunlardanda bahsederiz.

Yahu fenerden banene. Beter olsun K.O.Ç..

Galatasaraya başkan olduysan sponsoruda bulacaksın.
Fener veya bjkye sponsor bulmakla Galatasaraya sponsor bulmak bir mi.arada çok ciddi marka değeri farkı var.Bunu bile değerlendiremiyoruz.
Galatasaraya başkan oluyorsan potansiyeli harekete geçir.
Zengin iş adamları sponsor olmuyor.Savunma bu mudur yani.

Senelerdir Galatasarayı takip ederim.Taraftarın genel düşüncesi hep aynı.Başkan ve yöneticiler eleştirildiğinde yetersiz bulunduğunda ssanki Galatsaraya söz söylüyormuş gibi savunmaya geçiliyor.Yahu tam tersi burada Galatasarayın iyiliği için sözler söyleniyor.

Adnan polat döneminde polat çok ciddi eleştirilmesi gerekirken aynen bu dönemde olduğu gibi millet polat fanatikliği yapıyordu.
Ondan sonra aynı kişiler iş işten geçtikten sonra polata küfür etmeye başladı.değişen hiçbirşey yok.Skora göre yorumlama şekli..polat zamanındada şampiyon olmuştuk.

Aslında bu tartışmayı uzatmanın anlamı yok.
Başkan ve yönetimi ben yetersiz buluyorum.Galatasaray daha iyilerini hakediyor.

Sponsorluktan başka söyleyebileceğin başka birşey yok bence... Bu arada sponsor bulunmadığını nereden biliyorsun? Sponsorluk ücreti konusunda bir anlaşmazsızlık olamaz mı? Atıyorum x bir firma 3 milyon veriyordur ama yönetimin kafasındaki rakam 5 milyondur bu yüzden de hala açıklamıyorlardır. Tüm herşey bitti sponsorluk mu yani olay?? Sen sportif başarıyı görmeyeceksin kulüp finansal olarak artıya geçmiş onu görmeyeceksin neymiş bir sponsor bulunamamışmış ona göre yönetim değerlendireceksin...

Bak bu takım sezona sponsorsuz başlamaz ama biliyorum ki sen o sponsorluk bedeline ya da sponsor olan firmaya da laf söyleyeceksin. Niye 5 oldu da 6 olmadı ya da niye x firması oldu da y firması olmadı. Böyle yönetim mi olur diye dolanıp duracaksınız ortada. Ve bana ne koç tan diyorsun ya o sponsorluk yapıldığında da ilk olarak koçun sponsorları ile kıyaslama yapacaksın.

el neny öyle acayip çöp falan değil. Hele daha 2.lig dısında hiçbir şey başarmamıs mehmet özcandan kötü demek de garip.
Babel Feghouli Emre - Belhanda gibi adamların arkasında 3 ciğerli adam lazım, 4-4-2'ye adam arasak vasat derim ama 4-1-4-1 e adam arıyorsak net çöp derim.

Elneny (-) yönleri;
- Şut tehdidi yok.
- Efektif pas atamaz, genelde yan top ya da al - ver yapar.
- Dribbling özelliği vasat.
- Sırtı dönük top aldığında belini döndüremez.
- Ağır ve hantal.

- Pozisyonu için gerekli sertlikte oynamaz.
- Agresif değil.

Elneny (+) yönleri;
+ Pozisyon bilgisi yüksek, savunmada nerde duracağını bilir zaten hücuma kolay kolay çıkmaz. Hatta hiç çıkmaz, ben görmedim yani.
+ Basit oynar, top kaybı oranı düşük.
+ Oyun görüşü fena değil.

sen elnenyi bir kere bile izlediysen neyim

Transferler konusunda fazla ümitlenmeyin derim. Hayal kirikligi yüksek olur sonunda. Beklentileri düsük tutun. "Müsterih olunuz" vs. diyenleri de fazla büyütmeyin gözünüzde. Belli ki onlarin da bir sey bildiig yok.

"Monako, Wissam Ben Yedder ve Michy Batshuayi'yle ilgileniyor. Edin Džeko seçeneği çok pahalı olarak kabul edildi. Ancak Monako, bir forvet almadan önce Falcao'nun ayrılmasını beklemeli." (Lequipe)

Falcao, geçtiğimiz günlerde Monaco'dan ayrılmaya hazır olduğunu açıkladı. Monaco Falcao'nun yerine Batshuayi ve Ben Yedder'le ilgileniyor. Sevilla'lı Ben Yedder transferi için, Monako'lu Rony Lopes takası gündeme gelebilir."

"Monako, Ben Yedder ve Batshuayi'yle ilgilenmeye başladı. Vize sorunlarını çözünce gelmesi beklenen Onyekuru'dan sonra, Falcao'nun yerine Dzeko gündeme geldi, ancak Falcao'yla yaşıt ve 20m € olduğu için artık seçenek değil. Ben Yedder için Rony Lopes takası gündeme gelebilir."

bu haberleri gördünüz değil mi....falcaoyu almamızı bekliyolar.verelim 3 milyon bonservisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt