Murat Erdem
Kırmızı Üye
- 4 Haziran 2011
- 1.623
- 629
- 1.373
Rize'ye kurban kesmeye sanirimApo o sırada nereye gidiyormuş ?![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rize'ye kurban kesmeye sanirimApo o sırada nereye gidiyormuş ?![]()
2 haftadan fazla oynayamaz o da biz görelim diye.Bunların çok daha iyisini fernando yapıyordu zaten sağlıklı olduğu zaman.Bizim taraftar formu düşük fernandoya 10 hafta katlanamadı hep formu düşük fernando ayarında oynayan El neny ye 34 hafta mı katlanacakdonk oynar 10. hafta orda
Günlerdir ayni prime time aksam oldugundan hit alsin diye yapiyorlar baska aciklamasi yokGündüz oluyor Falcao işi olmaz deniyor gece oluyor ortalık yanıyor Falcao geldi diye![]()
Galatasaray iyi yönetilmiyor diyorsun da yıllardır atılan kazıklarla uğraşıp bir taraftan diğer taraftan da sportif başarı elde ediyor bu yönetim. En büyük destekçisi ise Fatih Terim. Liselilerin Fatih Terim'i kaç kez harcamaya çalıştıklarını gördük. İşler kötü gidince Terim'in kapısında yatıp işler düzeldikten sonra şutlamaya çalışıyorlardır. Sırf bu bile yönetimin büyük artısıdır.
Gelelim sponsorluk olayına... Herkes fenerin sponsorluklarına bakıp yargı veriyor. Ama kimse de demiyor ki kulüp başkanının şirketleri o takıma yüksek bedeller ile sponsorluk veriyor.
At gözlüklerini çıkartalım diyorsun da yapılmayan tek bir transfer ile yönetim gönderilmeye çalışılacaksa esas at gözlüğü bu olur. Finansal anlamda doğru bir şekilde ilerleyen bir yönetime tek bir hatalarında çomak sokmaya çalışmaktan öteye gitmez ki ben hala Falcao transferinin de olumlu olacağını düşünüyorum. Olmadı mı? Yine sportif başarıya bakar ve yine ekonomik yapılanlara bakarım. Bu iki kalemde de yanlışlar olmaya başlar ben herkesten daha fazla eleştiririm.