Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Elneny'i Denizlispor filan bonservissiz transfer etse şaşırmayacağım bir adam. o kadar vasat. 1 milyon bonservis bile verseler içim acır bu adama. Bunu alacağımıza gidip Mehmet Özcanı alıp kapatın 6 numara transferini daha iyi. Arsene Wenger yıllardır iyi söğüşledi Arsenali. Taa İnamotolardan bu yana her yıl böyle Championship seviyesindeki vasat bir adama para gömüp alırdı takıma.

Tik tak yönetim suyun ısınıyor biz şımarttık taraftar olarak bunları allahın beceriksiz pompacısı ile şoförü (bu meslektekiler yanlış anlamasın yöneticilik ile bir değil o anlamda) 8 ay oyuncu alama sonra kostas senede 2.6 şu ibra meselesinde iyi şımarttık

Forvet transferine bu kadar odaklanmışken 6 numarasız başlamayız inşallah sezona. Ayrıca yedek stoperimiz de yok Falcao ve yabancı 6 numara geldiği takdirde Ozorwaforu bi yerlere kiralamamız gerekecek.

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Transfer doneminin kapanisina denk gelen copleri toplama haftalari baslamistir. HO
Tataftar biraz sonra kendisiyle dalga gecildigini fark edecek ancak yine is isten gecmis olacaktir.

33 yaşındaki ellerin de Falcao varken ne diye gidip yine 33 yaşında Dzeko ya dünya paralar versinler?
daha az paralara Falcao ile uzatırlar hem de bildikleri adam.

bu yönetim çok amatör ya. güçlenelim derken güç kaybediyoruz.

Elneny net konuşuyorum ÇÖP, başka adam mı kalmadı arkadaş, bize 4-1-4-1 e adam lazım özellikle fizikli kesici dinamo lazım, bakayoko - fred - wanyama - kondogbia - fernandinho - schneiderlin - Amartey - Nakamba vs gibi adamların gönderilmesi söz konusu olduğu yerde CL takımı olarak Elneny çöpünü almak maalesef başlı başına eksik yatırım olur.

Mehmet Özcan ile birlikte gelirse mehmet formayı alır bu adamdan.
Irkçılık değil ama bu kadar afrikalı adamın takımda olması bence sorun yaratacak garip insanlar bunlar bir günlerini diğer günleri tutmuyor.Keyiflerini bekliyoruz

Oldu ki Diagne takimda kaldi ligde ilk yari 20 gol sampiyonlar ligi 3 gol. 14 15m e satarmisiniz ?

forvet gelince Falcao'yu bırakacaklar gibi bir durum yokmuş,bonservis alıp bırakacaklar Falcao'yu

Bunların çok daha iyisini fernando yapıyordu zaten sağlıklı olduğu zaman.Bizim taraftar formu düşük fernandoya 10 hafta katlanamadı hep formu düşük fernando ayarında oynayan El neny ye 34 hafta mı katlanacak :D donk oynar 10. hafta orda
2 haftadan fazla oynayamaz o da biz görelim diye.

Galatasaray iyi yönetilmiyor diyorsun da yıllardır atılan kazıklarla uğraşıp bir taraftan diğer taraftan da sportif başarı elde ediyor bu yönetim. En büyük destekçisi ise Fatih Terim. Liselilerin Fatih Terim'i kaç kez harcamaya çalıştıklarını gördük. İşler kötü gidince Terim'in kapısında yatıp işler düzeldikten sonra şutlamaya çalışıyorlardır. Sırf bu bile yönetimin büyük artısıdır.

Gelelim sponsorluk olayına... Herkes fenerin sponsorluklarına bakıp yargı veriyor. Ama kimse de demiyor ki kulüp başkanının şirketleri o takıma yüksek bedeller ile sponsorluk veriyor.

At gözlüklerini çıkartalım diyorsun da yapılmayan tek bir transfer ile yönetim gönderilmeye çalışılacaksa esas at gözlüğü bu olur. Finansal anlamda doğru bir şekilde ilerleyen bir yönetime tek bir hatalarında çomak sokmaya çalışmaktan öteye gitmez ki ben hala Falcao transferinin de olumlu olacağını düşünüyorum. Olmadı mı? Yine sportif başarıya bakar ve yine ekonomik yapılanlara bakarım. Bu iki kalemde de yanlışlar olmaya başlar ben herkesten daha fazla eleştiririm.

Biz bu yönetime rağmen şampiyon olduk.Başakşehirin mallığı olmasa zor görürdük şampiyonluğu.özellikle transfer dönemlerinde şampiyon olmamak için ellerinden geleni yaptılar.Dua etsinler Fatih terime..yıllardır atılan kazıklar bu dönemdede var.Transfer sezonu bitsin bunlardanda bahsederiz.

Yahu fenerden banene. Beter olsun K.O.Ç..

Galatasaraya başkan olduysan sponsoruda bulacaksın.
Fener veya bjkye sponsor bulmakla Galatasaraya sponsor bulmak bir mi.arada çok ciddi marka değeri farkı var.Bunu bile değerlendiremiyoruz.
Galatasaraya başkan oluyorsan potansiyeli harekete geçir.
Zengin iş adamları sponsor olmuyor.Savunma bu mudur yani.

Senelerdir Galatasarayı takip ederim.Taraftarın genel düşüncesi hep aynı.Başkan ve yöneticiler eleştirildiğinde yetersiz bulunduğunda ssanki Galatsaraya söz söylüyormuş gibi savunmaya geçiliyor.Yahu tam tersi burada Galatasarayın iyiliği için sözler söyleniyor.

Adnan polat döneminde polat çok ciddi eleştirilmesi gerekirken aynen bu dönemde olduğu gibi millet polat fanatikliği yapıyordu.
Ondan sonra aynı kişiler iş işten geçtikten sonra polata küfür etmeye başladı.değişen hiçbirşey yok.Skora göre yorumlama şekli..polat zamanındada şampiyon olmuştuk.

Aslında bu tartışmayı uzatmanın anlamı yok.
Başkan ve yönetimi ben yetersiz buluyorum.Galatasaray daha iyilerini hakediyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt