Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu el neny dün bizden bir taraftarın attığı ''şükrü hanedar kesin onunlada görüşür'' tweeti nedeniyle çıkmadı mı ya

elneny mi

pktlihnq.gif

Nöbete yeni başladım ama 5 sene gibi yaşlandım arkadaş ya. bu kadar duygu seli mi olur bir ortamda yangıncı oldum.

''you either die a hero or live long enough to see yourself become the yangıncı!''

1565166972808.webp

Yeni üyesin ama potansiyelin var yangıncı tayfa için. Aramıza hoşgeldin. Grubumuzdan sana naçizane hediyemiz.

Bu nası yönetim la? Sponsor bulamıyor, bi transferi bitirip gelemiyor..

Diagne'yi satmadan Falcao'yu alırsak Diagne yedek kalacak ve beş para etmeyecektir. Böylece bizim 13 milyon Euro da çöpe gitmiş olacak. Diagne'ye 9-10 milyon veren varsa öncelikle onu elden çıkarmalıyız. Zararın neresinden dönersek kardır.

defansif orta sahalar dünyanın her yerinde öyle oynar zaten mahalle maçı mı oynuyor bu adamlar arkasında 2 kişi varken dönüp çalıma girsin

elneny yüzü rakip kaleye dönükken gayet iyi anahtar paslar atan bir oyuncu aç bir daha izle

bu asisti yapabilecek 5 kazma ön libero say da ondan sonra konuşalım

1 tane pas üzerinden gayet iyi anahtar pas atan oyuncu mu oluyor? Bizim Donkun bundan çok daha güzel asistleri var :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt