- 2 Temmuz 2011
- 138.068
- 58.910
- 5.488
gelmeden yattı zaten abi,arsenal 10 milyon fiyat çekmişYetisemiyorum arkadas kafayi yiyecem simdi. Elneni kim lan nerden cikti simdi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gelmeden yattı zaten abi,arsenal 10 milyon fiyat çekmişYetisemiyorum arkadas kafayi yiyecem simdi. Elneni kim lan nerden cikti simdi
mehmet özcan gelecek gibi,bu iyi oldu
YHT'ye binmek yürek ister anlamında söylemiştim aslında![]()
Umarım ama imkansız gibi geliyoryok 4.5 falcao icin odenecek ucret olmali
Sponsorluk en az 7 8 milyon euro olmali
Yarin bugun degilbugün tsi 17 de bitiyormuş sanırım ingilterede transfer
Nöbete yeni başladım ama 5 sene gibi yaşlandım arkadaş ya. bu kadar duygu seli mi olur bir ortamda yangıncı oldum.
''you either die a hero or live long enough to see yourself become the yangıncı!''
Bungee jumping'de aradığını bulamayanların yeni adresi.Olumle dans
Takımdan gitti diye öyle konuşuyor.Burdayken tersini söylüyordu.Tuhaf bir kardeşimizAbartma yaw süreklilik konusunda sıkıntılar yaşadı ama 2 şampiyonlukta da ciddi katkıları var
Welbeck sağlıklı olsa şu an top 10 Epl kulübünün birinde idman yapıyor olurdu.Welbeck ve balotelli boşta.
Yok artik iyice abarttin jailson tolgay mehmet topaldan kotumu ?son 1,5 senede fernandodan daha kötüsü olmadı ligde
defansif orta sahalar dünyanın her yerinde öyle oynar zaten mahalle maçı mı oynuyor bu adamlar arkasında 2 kişi varken dönüp çalıma girsin
elneny yüzü rakip kaleye dönükken gayet iyi anahtar paslar atan bir oyuncu aç bir daha izle
bu asisti yapabilecek 5 kazma ön libero say da ondan sonra konuşalım