Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
al sat olayında paraya çevirmeye çalışıyoruz..

Aslında oturup ağlamalıyız Onyekuru'nun parasını gittik bi futbol özürlüye verdik..

Bu adamı aldığımıza mı üzülelim.. Onyekuru'yu kaçırdığımıza mı.. paraya mı..

Kaybımız çok büyük oldu..
Kardesim yanlis anlamada cok bos konusuyorsun sen ve senin gibiler. Diagneyi alamasak 10milyon yanacakti. Baska adam alamadilar ligte 20 gol atmis adami aldilar. Diagne o kadar cop bir oyuncu degil keza birde mitrogluna bakin ayakta duracak mecali yok

Falcao kalsin 1 yil Monacoda, alsin 8 milyonu..
Peki ondan sonra?

Hangi kulüp 34 yasinda olan adama 5 milyon verir Avrupada? 10 milyon demek bu Avrupada.

Bu yüzden bile 3 milyona razi olmali 3 yillik.

Biz cok aldaniyoruz bu yildiz olayina. Yasli yildizlara kimse bu paralari vermiyor, hepsinin bakis acilari degisti.

Sadece Türkiye sabit kaldi.

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Aynen öyle hakan. Tıpkı Manu'nun 33 yaşındaki Mandzukiçe 15M € bonservis ödemesi gibi mesela. Kendisinede Net 6 M € (2+1 yıl).

Not: Bence Falcao>Mandzukiç

Kardesim yanlis anlamada cok bos konusuyorsun sen ve senin gibiler. Diagneyi alamasak 10milyon yanacakti. Baska adam alamadilar ligte 20 gol atmis adami aldilar. Diagne o kadar cop bir oyuncu degil keza birde mitrogluna bakin ayakta duracak mecali yok
Gayet haklı konuşuyor ''başka adam alamadılar'' bu söz bile ne kadar haklı olduğunun kanıtıdır.Planlamaya kimse laf etmiyor devre arası olan parayı yaza aktaracaktık ama hani?

kadin-kiliginda-cezaevinden-kacmaya-calisan-cete-lideri-hucresinde-olu-bulundu_hh9cLpWO3E2njhw_F-E8aA.jpg

Vay bea dün haberlere çıkan herif hücresinde ölü bulunmuş

Buradaki Elneny yorumlarını okuyorum da herhalde ben bunca zaman farklı bir adam izledim. Benim bildiğim Elneny çalışkan, mücadeleden kaçmayan, pas oyununa yatkın ve zaman zaman iyi şutlar atabilen dinamik bir oyuncu. Bakayoko falan olmaz arkadaşlar onu geçin o herifi 1,5 2 milyona kiralayamazsın. Kiralasan dahi yıllık ücreti uçuk olur. O yüzden seçenekler Schneiderlin ve Elneny. Benim ilk tercihim Schneiderlin olur ama onun da opsiyonu 10 milyondan aşağı olmaz. Fakat Elneny bonservisle alabileceğimiz bir futbolcu ben bu yüzden sıcak bakıyorum Elneny'e. Aksi halde toplama takım gibi iki tane kiralık orta sahayla oyanayacağız.

Gayet haklı konuşuyor ''başka adam alamadılar'' bu söz bile ne kadar haklı olduğunun kanıtıdır.Planlamaya kimse laf etmiyor devre arası olan parayı yaza aktaracaktık ama hani?
Bak dedigin o plansizlik programsizlik elestirisi %100 dogru ama Diagneye parayi gommeyip zaten sikintidayiz 10 milyonu copemi atacaktik

O değilde diagne çok dengesiz bir adam.

Olurda kalırsa gol attıktan sonra bunca transfer muhabbetinden . Taraftara ben burdayım ismini gösterirse veya sosyal medyadan bişey paylasirsa fena olur. İlk kötü maçında ıslık yer. Bu olayın en kötü yanı bence, gerçekleşme durumuda çok. Özellikle şampiyonluk kutlamaları katılmadığı için bir kırgınlık var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt