Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kardesim yanlis anlamada cok bos konusuyorsun sen ve senin gibiler. Diagneyi alamasak 10milyon yanacakti. Baska adam alamadilar ligte 20 gol atmis adami aldilar. Diagne o kadar cop bir oyuncu degil keza birde mitrogluna bakin ayakta duracak mecali yok
Canım benim sen kime neye göre dolu konuşuyorsun..?

10 milyon niye yansın kasanda olurdu..Sadece ffp olayında oyuncu almada kullanamazdın..

Diagne ile mitroğlu nu kıyaslamana bile gerek yok ikisi de çöpün tembelin önde gidenidir

Ne Fener ne Besiktas ne Biz, transferlerde hic zmaninda yapmiyoruz. Bu yillardir oyle.

Ben anlamiyorum ki, sezon bitmeden planlama yaparsin. su oyuncu bu oyuncu diye.

O değilde diagne çok dengesiz bir adam.

Olurda kalırsa gol attıktan sonra bunca transfer muhabbetinden . Taraftara ben burdayım ismini gösterirse veya sosyal medyadan bişey paylasirsa fena olur. İlk kötü maçında ıslık yer. Bu olayın en kötü yanı bence, gerçekleşme durumuda çok. Özellikle şampiyonluk kutlamaları katılmadığı için bir kırgınlık var.
eleştirildi ıslıklandı küfür yedi hemen sonra arenada gol atınca taraftara sus yaptı duyamıyorum gibisinden hareketler yaptı kimse ses etmedi

Kaan Ayhan değildir o isim. Araştıralım bakalım diyecem de başk yerli kim var ki almanyada. Yabancı alacak halimiz yok

Güntekin Onay: "Hem Seri hem de Belhanda varken 4-3-3 oynayabilirsin, 4-2-3-1'den 4-3-3'e dönebilir. Bir defansif orta saha oyuncusu; Galatasaray'ın adı geçen Bakayoko tipinde o bölgeyi tek başına kapatabilecek bir oyuncuya ihtiyacı var"

O değilde diagne çok dengesiz bir adam.

Olurda kalırsa gol attıktan sonra bunca transfer muhabbetinden . Taraftara ben burdayım ismini gösterirse veya sosyal medyadan bişey paylasirsa fena olur. İlk kötü maçında ıslık yer. Bu olayın en kötü yanı bence, gerçekleşme durumuda çok. Özellikle şampiyonluk kutlamaları katılmadığı için bir kırgınlık var.
Kalirda Fenere 6. hafta 2 3 tane sallarsa hepinizi gorurum

Canım benim sen kime neye göre dolu konuşuyorsun..?

10 milyon niye yansın kasanda olurdu..Sadece ffp olayında oyuncu almada kullanamazdın..

Diagne ile mitroğlu nu kıyaslamana bile gerek yok ikisi de çöpün tembelin önde gidenidir
Kasada zaten para var satacak oyuncumu kaldi baska yuksek meblaya 10m bosa harcarsan ne yapacaksin 11 kiralik oyuncumu ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt