- 15 Haziran 2019
- 2.219
- 1.627
- 648
dedikleri olmadı ondan gelmiyo galibaşeref aydın beyler teşrif ettiler mi dünden beri?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dedikleri olmadı ondan gelmiyo galibaşeref aydın beyler teşrif ettiler mi dünden beri?
bilal demir diye bi herif vardi benim adimla uye olmush
sanki tüpçü başkanken bizim yanımızdayı ya fedarasyon başkanı isterse azize olsun.Sen eksiklerini kapatıktan sonra kim önünde durabilir ve o eksikler de bir şekilde kapatılacak bence.Bu sene geçen seneden en az 5 kat daha zorlu olur.Geçen sene rakibin başakşehirdi taraftarı yok gücü yok.Bu sene rakip kuşlar ve ts olacak.
Fenerin kötü göründüğüne bakma Nihat Özdemir lig başlamadan algıya başladı galatasaray ile alakalı bu sene baya yalnızız.
Nihat Ö. feneri yarışta tutabildiği kadar tutar.
Ayrıca geçen seneye kimse aldanmasın hoca olmasa ekstra cebinden 6-9 puan çıkarmasa şampiyonluk hayaldi.Antalya maçı falan büyük iş.
Özellikle hoca sonra taraftar 1 sene daha eksik mevki ve kalitesiz oyuncularla idare etmek zorunda değil.
Yönetim Diagneyi bir şekilde ikna ederek satmak zorunda eksikler ona göre giderilmeli.Madem bunu getirdiniz oynat dediniz hoca oynattı şimdi de gönderin.
Daha çok yazarım bu konuyla alakalı da yönetim aleyhine laf edince saldırıyorlar
incisözlükteki hadsizler için yorumun nedir reyis ne bu kıskançlık
Nihat özdemir fanatikliği ile tüpçü fanatikliğini yan yana bile koymam.Elinden gelse lig başlamadan fbyi şampiyon yaparsanki tüpçü başkanken bizim yanımızdayı ya fedarasyon başkanı isterse azize olsun.Sen eksiklerini kapatıktan sonra kim önünde durabilir ve o eksikler de bir şekilde kapatılacak bence.
Sorun 3 3.5 meselesi değil benceLan verin artık ne istiyorlar alın şu bonservisi sokucam ya. Allahın çöpü murice 3.5 verdiniz falcaoya çöp vermiyoreunuz ne enteresan yönetimsiniz
yiyeceği küfürler için yüzssüz değildir ben öyle düşünüyorum en azındankulüpten sözleşme istemiştir bu yaw. bizi de yedekte tutuyor.
febeyi ligde tutması kafi. Bu yıl geçen seneden daha fazla karışacaklar. Eğlenceli bir sezon bizi bekliyor.Nihat özdemir fanatikliği ile tüpçü fanatikliğini yan yana bile koymam.Elinden gelse lig başlamadan fbyi şampiyon yapar
Neden sinirlendiniz Ozan bey
O zaman restini çekecek bi topçunun peşinde kukla olmayacaklar. 1 aydır el insaf bu nedir ya. Haftaya lig başlıyor bir sürü belirsizlik var dahaSorun 3 3.5 meselesi değil bence
İş ona kalsa çoktan verip alırlardı
Başka oyunlar var ortada ama hayırlısı
Benrahma yinede kanat oyuncusuAston villa Augustin ile anlaşamamış.Benrahma ile 20 milyon civarına anlaşma yakınmış