Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

D-yjgCZWwAMisV7.jpg:large

Jardim'in aklı yeni mi başına gelmiş de açıklama yapıyor
Bu kadar uğraştık bu transfere bizim aklımızla dalga geçmesinler

Bu sene geçen seneden en az 5 kat daha zorlu olur.Geçen sene rakibin başakşehirdi taraftarı yok gücü yok.Bu sene rakip kuşlar ve ts olacak.

Fenerin kötü göründüğüne bakma Nihat Özdemir lig başlamadan algıya başladı galatasaray ile alakalı bu sene baya yalnızız.
Nihat Ö. feneri yarışta tutabildiği kadar tutar.

Ayrıca geçen seneye kimse aldanmasın hoca olmasa ekstra cebinden 6-9 puan çıkarmasa şampiyonluk hayaldi.Antalya maçı falan büyük iş.

Özellikle hoca sonra taraftar 1 sene daha eksik mevki ve kalitesiz oyuncularla idare etmek zorunda değil.

Yönetim Diagneyi bir şekilde ikna ederek satmak zorunda eksikler ona göre giderilmeli.Madem bunu getirdiniz oynat dediniz hoca oynattı şimdi de gönderin.

Daha çok yazarım bu konuyla alakalı da yönetim aleyhine laf edince saldırıyorlar
sanki tüpçü başkanken bizim yanımızdayı ya fedarasyon başkanı isterse azize olsun.Sen eksiklerini kapatıktan sonra kim önünde durabilir ve o eksikler de bir şekilde kapatılacak bence.

Falcao transferi kulübün gelecek hedefini gösterecek. Falcao gibi oyuncularla Avrupa kupalarında başarı beklenir. Şampiyonlar Ligi'nde Juventus'u saf dışı bıraktığımız sezondaki gibi. Sahada varlığı yetiyor Falcao'nun. Ali Ece demişti sanırım, ceza sahası içinde bir kaplan gibi.

sanki tüpçü başkanken bizim yanımızdayı ya fedarasyon başkanı isterse azize olsun.Sen eksiklerini kapatıktan sonra kim önünde durabilir ve o eksikler de bir şekilde kapatılacak bence.
Nihat özdemir fanatikliği ile tüpçü fanatikliğini yan yana bile koymam.Elinden gelse lig başlamadan fbyi şampiyon yapar

Lan verin artık ne istiyorlar alın şu bonservisi sokucam ya. Allahın çöpü murice 3.5 verdiniz falcaoya çöp vermiyoreunuz ne enteresan yönetimsiniz
Sorun 3 3.5 meselesi değil bence
İş ona kalsa çoktan verip alırlardı
Başka oyunlar var ortada ama hayırlısı

Aston villa Augustin ile anlaşamamış.Benrahma ile 20 milyon civarına anlaşma yakınmış

Monaco teknik direktörü Jardim: "Herkes Falcao'yu ne kadar çok sevdiğimi biliyor. Kendisinin takımda kalmasını istiyorum ama bu kulüple onun arasındaki bir mesele. Ben de bu konuyu yönetime bıraktım.

10 sayfa önce de yazmıstı bi arkadaş.yeni bişey degil.yani 2 saat sonra gündem olmuş acıklama ama yine de yanlısını yazarlar diye yazayım dedim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt