Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne iyi oyuncusu kardeşim sonuncu bitirdi adamlar bizim seviyemizde mi her zaman full konsantrasyon maç oynanmadan kazanılmaz inşallah vura vura kazanıcaz
Ya iyi oyunculardan kurulu olmasi iyi sonuc alacaklari anlamina gelmiyor takim isim isim iyiydi orda baska sorun vardi maca odaklandiklarinda oynadilar yoksa kadrosu dusmeyen takimlardan daha iyiydi

Ne forvetler gelmiş şu takıma. İlie, jardel,baros,elmander,Drogba,Gomis. Son zamanlarda baktığımızda. En iyi yerlilerde bizdeymis bakinca.

Bu takima gerçekten iyi forvet gelirse şampiyonluğun en ve tek favorisiyiz. Zaten şampiyonluk ve sol demek gelecek sene için

1-maddi olarak birçok oyuncunun parası çıkıyor
2- kombine rekoru kırar,sponsor kaynağı daha çok olur.
3-avrupada hem bu sezon,hem gelecek sezon o prestij geri kazanılır.
4-ffp ve UEFA dan kurtuluruz. Kulübün hedefi olan Avrupa için daha sağlam kaynak açılır.
5- rakipler manevi olarak battığı gibi, maddi olaraktan biter. Bu da daha istikrarlı gittiğimiz için kulübün borç dengesini iyi yönde daha ileri taşır.

Surda 2-3 transfer nerelere getircegimiz bir senaryosu. Tabi futbol bu bunun garantisi yok ama olma oranı %65-70 civarı.

orası pl yav iş yapar burda
şınayderlen gelmesin donk oynasın yazmış herif yok mehmet topal oynasın
Abi öyle diyosunuzda geçen sene fernandoda göremediğimiz sertliği donkta gördük herifin rakibi sindirmesi yeter tabi bize daha iyisi lazım ama Morgan bitikse eğer ben onun yerine Donku tercih ederim adam en azından formanın hakkını veriyor

şuan o mevki boş. kim gelse fark yaratır zaten
1565133531130.webp

Aston Villa as forvet olarak Wesley'i aldi.

Belotti ve Augustin anca as forvet olmaya gelir, yani gelmeleri imkansiz.

Belliki Diagne icin masadalar, her ingiliz adammi oldu herseyi biliyor?

Knk Ibrahim Sangare'mi yoksa Tiemoue Bakayoko'mu?
Sangare'nin fazla macini izlemedim memo ama Bakayoko'nun gecen sezon bir cok macini izledim, Milan da iyi bir sezon gecirdi.

Bakayoko'dan maksimum performans alabilmek hoca'nin kendisine guveni ve taraftarin destegi onemli, yani bize gelirse dogru yere gelmis olur.

daha öncede dedigim gibi mehmet özcanı bizden önce yabancılar buldu ve alacaklar bizim niyetimiz yok maalesef.

O listeden gelen isim Morgan Schneiderlin olur bence.

Abi öyle diyosunuzda geçen sene fernandoda göremediğimiz sertliği donkta gördük herifin rakibi sindirmesi yeter tabi bize daha iyisi lazım ama Morgan bitikse eğer ben onun yerine Donku tercih ederim adam en azından formanın hakkını veriyor
nerde veriyor yav 1 maç oynasa 3 maç yok başakşehir maçının ilk yarısında piknik yapıyodu herif bizim ceza sahası önünde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt