Hakan Türkoğlu
Parçalı Üye
- 2 Nisan 2011
- 3.771
- 3.952
- 1.413
bnece şınaydırlayn olacak kendinizi hazırlayın derim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ya iyi oyunculardan kurulu olmasi iyi sonuc alacaklari anlamina gelmiyor takim isim isim iyiydi orda baska sorun vardi maca odaklandiklarinda oynadilar yoksa kadrosu dusmeyen takimlardan daha iyiydiNe iyi oyuncusu kardeşim sonuncu bitirdi adamlar bizim seviyemizde mi her zaman full konsantrasyon maç oynanmadan kazanılmaz inşallah vura vura kazanıcaz
Abi öyle diyosunuzda geçen sene fernandoda göremediğimiz sertliği donkta gördük herifin rakibi sindirmesi yeter tabi bize daha iyisi lazım ama Morgan bitikse eğer ben onun yerine Donku tercih ederim adam en azından formanın hakkını veriyororası pl yav iş yapar burda
şınayderlen gelmesin donk oynasın yazmış herif yok mehmet topal oynasın
şuan o mevki boş. kim gelse fark yaratır zaten
Sangare'nin fazla macini izlemedim memo ama Bakayoko'nun gecen sezon bir cok macini izledim, Milan da iyi bir sezon gecirdi.Knk Ibrahim Sangare'mi yoksa Tiemoue Bakayoko'mu?
sence mi net bir sence mi kardeşim.bnece şınaydırlayn olacak kendinizi hazırlayın derim.
Dar alanda klas hareketler adam sahadaki gibi akiyor masallahMessi'den teknik hareketlerHatun kim acaba?!
![]()
nerde veriyor yav 1 maç oynasa 3 maç yok başakşehir maçının ilk yarısında piknik yapıyodu herif bizim ceza sahası önündeAbi öyle diyosunuzda geçen sene fernandoda göremediğimiz sertliği donkta gördük herifin rakibi sindirmesi yeter tabi bize daha iyisi lazım ama Morgan bitikse eğer ben onun yerine Donku tercih ederim adam en azından formanın hakkını veriyor
Sirf PL'den geliyor diye adamdan sayip bizde DOS oynatip hayal kirikligi oldugunda ilk.laf atan sen olursun.kaç tane everton maçı izledin bu sene çöp çöp diye yırtınıyon burda
Karısı sanırımMessi'den teknik hareketlerHatun kim acaba?!
![]()
Pl takimi degildi karsidaki hangi takim unuttum simdi burda her turlu is yapar ama bakayoko fln ihtimali varsa şinayderlin komik olurorası pl yav iş yapar burda
şınayderlen gelmesin donk oynasın yazmış herif yok mehmet topal oynasın