Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eskişehir mali olarak zor durumda mehmet özcanı satacaklar nakit 1milyon eurolara cıksak bence rahat alırız ki bence deger bu cocuga
bizimkiler salça olduğu an o herifin fiyatı yukselecek gibi. bjk fb bizimi beklıyor napıyor anlamadım

Açıkçası bunun birçok sebebi var oyuncu gününde olmaz yanındaki adamlar temposuzdur vs zaten donk temposuz bir adam yanında fernando felan oynayıncada hep sıvıyor üstelik Fernando yüzünden 8no da oynadı diye hatırlıyorum Başakşehir maçında yani schneiderlin gelirse eğer sanki fp olarak çok kötü bir hamle olacak gibi geliyor bana çünkü maaşı epey yüksek olur
canım kardeşim şınayderlen gelsin demiyorum kim gelirse gelsin sanki oturup everton maçı izlenmişcesine çöp çöp yazılması saçma

Yeter artık şu transfer dönemi bitse de kolpacılardan kurtulsak

Bu monaco tam bir ölücü istese 50 kere forvet alir.Almiyor almiyor almiyor umarim küme düşersiniz.Ligde bir hedefleride yok amonakaçilerin takiminin bos mevzu.

Umarim fb Luiz Gustavo'yu alir. Inanilmaz maliyetli olacak ve Ersun Stoper olarak oynatmak istiyormus.

Stoperde Bayern zamaninda oynamisti inanilmaz agir ve kötü performansindan dolayi teneke baglayip yollamislardi.

Falcao bunun icinden gecer :)

Çöp gibi duruyorlar
Koljic çöpe benzemiyor üstad

1565130783926.webp

Bizim oyunculara bu PL takimlarindan nasil teklif gelmez yaw

Porto TD Sergio Conceiçao: "Aboubakar bizim için önemli bir oyuncu, yıl boyunca bizimle olacak."

YATTI

bizimkiler salça olduğu an o herifin fiyatı yukselecek gibi. bjk fb bizimi beklıyor napıyor anlamadım
pek yükselmiyecek cünkü eskişehirin eski şikeci baskanı yok iflas gibi durumdalara sıcak para ne gelse verecekler

avrupalılar yuksek rakam vermiyor eğer gercekten istersek alırız bu cocugu kaptırırsak üzülürüm cidden vedat türüc filan hikaye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt