Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dediğim gibi alt üst meselesi değil bu. Altında da olsa üstünde de olsa bizim taraftarın övgüsü ön plana çıkarması yeterli olur. Hoca arka planda kaldığını görürse ya kendi gider ya da herifi yollar. O yüzden hocanın çalışma ortamını bozmak doğru değil bence. Kulübün iyiliğini düşünüyorsak ...

Bu mantıkla Falcao gibi bir oyuncuyu da almamalıyız. Falcao da öne çıkacak, taraftardan alkış ve ilgi görecek. Bunda ego savaşına girmenin ne anlamı var? Bu bir ekip işi. Bin biliyorsan bile bir bilene sor demişler.

Trabzonspor bizim Sneijder'e yaptığımız olayı Yusuf Yazıcı'ya yapmış. Türkiye'den bir takıma satılması veya kiralanması durumunda Lille Trabzonspor'a 20 milyon euro ödeyecekmiş. Lille'den alacağımızı düşünen renktaşlara darbe olmuştur bu. :D Ben Beşiktaş Cenk'te neden yapmadı böyle bir şey onu merak ettim şimdi. Salaklar gerçekten.

Bu mantıkla Falcao gibi bir oyuncuyu da almamalıyız. Falcao da öne çıkacak, taraftardan alkış ve ilgi görecek. Bunda ego savaşına girmenin ne anlamı var? Bu bir ekip işi. Bin biliyorsan bile bir bilene sor demişler.
Ne alakası var dostum bir örneğin oyuncu diğeri yönetici. Hocanın ön planda olmak istediğin ben uydurmuyorum bütün herkesin bildiği bir şey.

Trabzonspor bizim Sneijder'e yaptığımız olayı Yusuf Yazıcı'ya yapmış. Türkiye'den bir takıma satılması veya kiralanması durumunda Lille Trabzonspor'a 20 milyon euro ödeyecekmiş. Lille'den alacağımızı düşünen renktaşlara darbe olmuştur bu. :D Ben Beşiktaş Cenk'te neden yapmadı böyle bir şey onu merak ettim şimdi. Salaklar gerçekten.
Cenk imzayı kalbe attı çünkü

——————————————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!

Iç mimar şafak, ahmet buluttan daha faydalı işler yaptı. Transfer yetkisini ona verseydi yönetim:)

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Günaydın herkeze. Demin rüyamda KAP geliyordu bakalim insallah bugun gelir. Dün aksamki gelismeler neydi birisi yazabilir mi?

Hoca'nın üstünde birisi olacak diye bir şey yok. Tam tersine, işlerini halledecek bir asistan gibi düşünebiliriz. Kulübün iyiliği için gerekli bu. FT dahil hepimizin maksadı kulübün iyiliği değil mi?
Öyle bir kişi mevcut zaten. Şükrü hanedar bu görevi üstlenen kişi. Yeterli mi değilmi bu görev için bilemem artık. Pek bilmiyorum açıkçası seviyesini.

Falcaonun 16/17 sezonunda oynadığı futbol nedir öyle ya? Atmadığı gol kalmamış herifin. Boş tribünlerde bile attığı her gole deli gibi seviniyor, golle besleniyor adam :D Arenada fileleri felan yırtar galiba. İnşallahhhh diyelim..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt