Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hakkaten a.villanın çatne denen bozmayı alacağını düşünen mi vardı
piyasası yükselsin diye ortaya atılmış boş bi iddia, gırgır şamata yazdık dün
adamlar senden benden daha iyi izliyor çatneyi, sen görüyosun bi cacık olmayacak o görmüyor mu 😣

şükrü orta saha için gitmiştir ingiltereye

Bizim yonetimden boyle akillica bir hareket beklemek..

Bir günsabahi icin fazla pozitifsin rengim

Daha biz çok kazıklar yiyeceğiz Diagne gibi. Saolsun yalı çocuğu Türüç ve Mürüç çalımı attı da kurtulduk kazıklanmaktan. Ama devre arası yine var, seneye yaz yine var. SD getirip şirket gibi çalışmayı öğrenmediğimiz sürece daima kazıklanacağız.

Falcao gelmezse gelmemesine üzülmem de yönetimin bu kadar dillendirip bu işi bitirememesine üzülürüm. Kendilerinin yaptığı olumlu bütün işleri bir transfer uğruna heba edecekler tabi benim nazarımda değil transfere önem veren taraftarlar nazarında.

Dün arabada radyospor dinliyordum. Yayına Turgay Kıran katıldı. Falcao transferi olumsuz olursa Mustafa Cengiz ve yönetiminin istifası bekleniyor dedi adam... Bir transfer olmadı diye bir kulüp başkanı istifa eder mi arkadaş?

Falcao gelmezse gelmemesine üzülmem de yönetimin bu kadar dillendirip bu işi bitirememesine üzülürüm. Kendilerinin yaptığı olumlu bütün işleri bir transfer uğruna heba edecekler tabi benim nazarımda değil transfere önem veren taraftarlar nazarında.

Dün arabada radyospor dinliyordum. Yayına Turgay Kıran katıldı. Falcao transferi olumsuz olursa Mustafa Cengiz ve yönetiminin istifası bekleniyor dedi adam... Bir transfer olmadı diye bir kulüp başkanı istifa eder mi arkadaş?
serro medya milleti galyana getiriyor, sanmiyorumki falcao gelmedi diye herseyi yok sayip baskani istifaya cagiralim, biz bukadar kör veya nankör degiliz!

Falcao transferinin önemi:
- Bitirirsek: az olan rakip taraftarin inancı tam sönmeye başlar
- Bitiremezsek: bu saatten sonra dillerine düşeriz ve bir nebze psikolojik yönden kendilerini avutacak bir durum bulurlar

Bu yuzden artik tamamlansin. Bıktık

İstifa diyenler 12-16 yaş arası felandır. Tabi bu basiretsiz oldukları gerçeğini değiştirmiyor. Fakat işler iyi giderken çomak sokmaya gerek yok sadece nefesi enselerinde hissetsinler yeter.

falcao kim lan hicbi takimda tutunamamis dogru dürüst atleticoda biraz parladi, gelmiyorsa gelmesin be, bir SNEIJDER, DROGBA asla degil, bu nasil bi adamdir ugrastiriyor sabah aksam, alin aboubakari gelin ya, valla yeter!!!! falcao olmazsa olmaz degil!!!!
aynen falcao kim ki?

Nöbete yeni başladım ama 5 sene gibi yaşlandım arkadaş ya. bu kadar duygu seli mi olur bir ortamda yangıncı oldum.

''you either die a hero or live long enough to see yourself become the yangıncı!''

Monaco falcao gitme den batsuayi ve ben yedder transferini yapamiyormuş leuqipedeki son habere göre.ben böyle anladim ceviriden

Screenshot_20190807-094000_Chrome.jpg
bu nedir lan?falcaonun durumu yuzunden,falcao henuz transfer olmadigi icin transfer yapamiyomuslar.lequipe

Yönetime Falcao gelmezse değil, esas 5m bonservis verip alırsa söverim. Başta bonservissiz verecek diye masaya oturduğun adam 5 istemeye başladıysa o an masadan kalkman lazım. Taraftara da durumu anlatirsan Monaco verdiği sözü bozdu dersen sana değil onlara sover daha çok. Sen sadece taraftara niye boş ümit verdin diye laf yersin. Ama 5m verip almak büyük skandal olur. 5 kuruş bonservisin hesabını yapıyoruz ffpde

Monaco bizim falcaoyu almamızı bekliyo

aynen falcao kim ki?
yasinida unutmayalim buda var, hadi dünya yildizi olsun hatrin kirilmasin, yinede, drogba güclü fizigle afrikali olma avantajiyla bukadar her takimda tutunabildi, falcao ayni etkiyi yaparmi bilinmez. ugrastirmalari artik kabak tadi vermeye basladi, bizim forvet transferine mutlaka ihtiyacimiz var, kacinilmaz bir gercek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt