Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3 tane büyük yıldız hastası çocuk için kulübü riske atanlar bunun hesabını ileride çok verir o gün burda ki çoluk çocuğa çok güleceğim

O brüt maas. Ingilizler hep brüt maaslari bildiriyor. Salah, Kane falan bile 200 bin brüt haftalik aliyor. Senede 10,4 küsür Milyon pound brüt oluyor. Salah net 6 milyona yakin aliyorsa, sence Cenk 5,3 aliyormudur?

O adam yanlis yazmis hem. Kaan Ayhan almanyada 1,5 milyon brüt bile zor aliyordur. Düsseldorf ligin en düsük maas veren takimiydi gecen sezon. Yunus Malli 1,8 milyon net almiyor. Adam 4-5 milyon brüt maas aliyor. Bu 1,8 den fazla
Olabilir ama altta net diye belirtmiş beli o yanılmıştır

yasinida unutmayalim buda var, hadi dünya yildizi olsun hatrin kirilmasin, yinede, drogba güclü fizigle afrikali olma avantajiyla bukadar her takimda tutunabildi, falcao ayni etkiyi yaparmi bilinmez. ugrastirmalari artik kabak tadi vermeye basladi, bizim forvet transferine mutlaka ihtiyacimiz var, kacinilmaz bir gercek.

Drogba ve Falcao kıyaslanamaz. Drogba muadillerinin son örneklerinden.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kaliteli bir 6 numara ile Diagne yine gol kralı olur alışalım derim :)

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bugün gazetelere göz gezdirdim. Her gazete Bakayoko'yu transfer etmek istediğimizi yapmış. Bakayoko-Schneiderlin-Elneny üçlüden biri transfer edilecekmiş. Ali Naciye göre öncelik Schnderlinmiş. Şükrü Hanedar Evertonla konuşacakmış. Ayrıca Cenk içinde nabız yoklanacakmış.

Paul Oanuchu içinse menejeri söz vermiş. İsterseniz öncelik sizin demiş.

Falcao için en önemli haberi Ali Naci yapmış. Falcao imzayı atarsa ilk senelik ücreti olan 5.5 milyon euro imza attığında banka hesabına yatacakmış. İlk senelik ücretini peşin istemiş.

Şükrü Hanedar çoğunlukla menejerlerin kaldığı bir oteldeymiş. Odalar arası mekik dokuyormuş. Cumadan sonra görüşmeler sıklaşacakmış.

Bugün gazetelere göz gezdirdim. Her gazete Bakayoko'yu transfer etmek istediğimizi yapmış. Bakayoko-Schneiderlin-Elneny üçlüden biri transfer edilecekmiş. Ali Naciye göre öncelik Schnderlinmiş. Şükrü Hanedar Evertonla konuşacakmış. Ayrıca Cenk içinde nabız yoklanacakmış.

Falcao için en önemli haberi Ali Naci yapmış. Falcao imzayı atarsa ilk senelik ücreti olan 5.5 milyon euro imza attığında banka hesabına yatacakmış. İlk senelik ücretini peşin istemiş.

Şükrü Hanedar çoğunlukla menejerlerin kaldığı bir oteldeymiş. Odalar arası mekik dokuyormuş. Cumadan sonra görüşmeler sıklaşacakmış.

Cuma ne alaka yahu, mantıksız zamanlama...

Daha mac oynamadan maasini istiyor yemiş heralde tüm parayi monacoda

Cumadan sonra hay arkadaş cuma olunca haftaya hareketli geçecek derler bıktım artık ya

İstifaya çağıranlar olabilir ama asıl önemli nokta taraftarın eskisi gibi yönetimi desteklemeyecek olması. Yönetim taraftar desteği ile ayakta kaldı ve buna hala ihtiyacı var. Ha bire taraftarı timsaha yatırırsan niye destek çıksınlar sana? Bir, değil, iki değil, üç değil. Dalga geçer gibi aylarca oyalayıp sonuç alamıyorlar.
Ortada 2 şampiyonluk, Fatih Terim, artıya geçen bir bütçe ve Falcao transferi olmasa bile yapılan iyi transferler var... Taraftar niye desteğini kesiyor? Falcao olmaz başka biri olur. Bana göre taraftar desteğini kaybedecek bir durum yok ortada. Transfer sezonu sonunda takımı forvetsiz bırakırsa ben de şahsen laf eder söylenirim. Ama Fatih Terim'in de düşünceleri önemli benim için.

bu gidişle diagne elde kalacak gibi görünüyor malesef. ve devre arası bu işi halletmeye çalışacağız gibi görünüyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt