Ozan Çağrı
Tecrübeli Üye
- 12 Ocak 2013
- 6.471
- 3.032
- 1.798
Çok abarttık cidden. Kimsenin gideceği yok kimsenin geleceği yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Monaconun taraftarımı varmışEkli dosyayı görüntüle 54512
Monaco taraftarinin IQsu sikecilerin veya tinercilerin seviyesinde sanirim
Falcao salak değil 1 yıl için kalsın orada en az 3 yil ister onuda Monaco vermezBu ne lan?! Bu da diyor "dua edelim ki Monaco acilen bir forvet bulsun". Bu forvet isi tamamen sacmalik.
Olm bunlar belli ki Falcao'yu yollamayacaklar. Falcao da pek istekli degil galiba... yoksa "beni birakin" diye diretirdi. Yeni sözlesme koparma derdinde. Aylardir bosuna "Falcao nöbeti" tutuyoruz.
Monaco'nun parasi yok mu?! Istese 20-30m basar bir forvete alir ama ayni kalibrede adam yok piyasada. Muhtemelen Ocak ayina kadar oynatirlar veya sözlesme uzatirlar 1 yil.
Dikerim böyle isi, benim gönlüm gecti, bu BECERIKSIZLER ORDUSU forvet de alamaz 6 no da alamaz, sezona en az 1-2 eksikle gireriz yine.
Ben birakiyorum Falcao nöbetini... Monaco'nun da Falcao'sunu da bu yönetimi de milyonlarca insanin duygulariyla oynadiklari icin allah havale ediyorum. KANDIRMAYIN GALATASARAYLILARI!
Fazla naz asik usandirir... g.tlerine soksunlar Falcao'larini. Yeryüzünde baska golcü mü yok lan.
TmmBu ne lan?! Bu da diyor "dua edelim ki Monaco acilen bir forvet bulsun". Bu forvet isi tamamen sacmalik.
Olm bunlar belli ki Falcao'yu yollamayacaklar. Falcao da pek istekli degil galiba... yoksa "beni birakin" diye diretirdi. Yeni sözlesme koparma derdinde. Aylardir bosuna "Falcao nöbeti" tutuyoruz.
Monaco'nun parasi yok mu?! Istese 20-30m basar bir forvete alir ama ayni kalibrede adam yok piyasada. Muhtemelen Ocak ayina kadar oynatirlar veya sözlesme uzatirlar 1 yil.
Dikerim böyle isi, benim gönlüm gecti, bu BECERIKSIZLER ORDUSU forvet de alamaz 6 no da alamaz, sezona en az 1-2 eksikle gireriz yine.
Ben birakiyorum Falcao nöbetini... Monaco'nun da Falcao'sunu da bu yönetimi de milyonlarca insanin duygulariyla oynadiklari icin allah havale ediyorum. KANDIRMAYIN GALATASARAYLILARI!
Fazla naz asik usandirir... g.tlerine soksunlar Falcao'larini. Yeryüzünde baska golcü mü yok lan.
Diagneyi satsınlar satmak için aldık diyorlardı satıp bu çocuklara yatırım yapsınlarDostum bonservis nasıl vereceğiz
Monaconun taraftarımı varmış
Ah satılsa zaten bunları konuşmayacaktık satılmış olsaydı iki kiralık orta saha ile oynama fikri hiç olmazdıDiagneyi satsınlar satmak için aldık diyorlardı satıp bu çocuklara yatırım yapsınlar
Adrenalin diyosun.Günaydın beyler, Gebze-Ankara Yht yolculuğumuz başlamıştır. Allah utandırmasın...
Ekli dosyayı görüntüle 54515
İnsan olamadiktan zengin olsa ne olur.Çok ilginc bir tayfa gerçekten. Sanirim Monaconun toplam nüfüsü 35.000 civari. Bunlarin 90% zengin insanlar. Çok asagalayici mesajlar atiyorlar.
beklediğin sertlikte değil ancak pozisyon bilgisi daha fazla, morgan'dan daha fazla top kazanır. Ancak tekrarlıyorum top kapma noktasında agresif değildir.Sahiden Elneny'i izleyip bilgi verebilecek var mı? Arsenal topçusu kötü olmasa gerek
La gazzetta dello sport muhabiri de yazmış son dk .
Elneny Galatasaraya katılıyor diyor kamil