Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yonetim digerlerine gore en iyisi destekliyorum ancak akilli insan falcao ile ilgili aciklama yapar her taraf yangin yeri alamazsak buyuk rezillik olur demiyorlar mi iclerinden?

Bu ne lan?! Bu da diyor "dua edelim ki Monaco acilen bir forvet bulsun". Bu forvet isi tamamen sacmalik.

Olm bunlar belli ki Falcao'yu yollamayacaklar. Falcao da pek istekli degil galiba... yoksa "beni birakin" diye diretirdi. Yeni sözlesme koparma derdinde. Aylardir bosuna "Falcao nöbeti" tutuyoruz.

Monaco'nun parasi yok mu?! Istese 20-30m basar bir forvete alir ama ayni kalibrede adam yok piyasada. Muhtemelen Ocak ayina kadar oynatirlar veya sözlesme uzatirlar 1 yil.

Dikerim böyle isi, benim gönlüm gecti, bu BECERIKSIZLER ORDUSU forvet de alamaz 6 no da alamaz, sezona en az 1-2 eksikle gireriz yine.

Ben birakiyorum Falcao nöbetini... Monaco'nun da Falcao'sunu da bu yönetimi de milyonlarca insanin duygulariyla oynadiklari icin allah havale ediyorum. KANDIRMAYIN GALATASARAYLILARI!

Fazla naz asik usandirir...
g.tlerine soksunlar Falcao'larini. Yeryüzünde baska golcü mü yok lan.
Falcao salak değil 1 yıl için kalsın orada en az 3 yil ister onuda Monaco vermez

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu ne lan?! Bu da diyor "dua edelim ki Monaco acilen bir forvet bulsun". Bu forvet isi tamamen sacmalik.

Olm bunlar belli ki Falcao'yu yollamayacaklar. Falcao da pek istekli degil galiba... yoksa "beni birakin" diye diretirdi. Yeni sözlesme koparma derdinde. Aylardir bosuna "Falcao nöbeti" tutuyoruz.

Monaco'nun parasi yok mu?! Istese 20-30m basar bir forvete alir ama ayni kalibrede adam yok piyasada. Muhtemelen Ocak ayina kadar oynatirlar veya sözlesme uzatirlar 1 yil.

Dikerim böyle isi, benim gönlüm gecti, bu BECERIKSIZLER ORDUSU forvet de alamaz 6 no da alamaz, sezona en az 1-2 eksikle gireriz yine.

Ben birakiyorum Falcao nöbetini... Monaco'nun da Falcao'sunu da bu yönetimi de milyonlarca insanin duygulariyla oynadiklari icin allah havale ediyorum. KANDIRMAYIN GALATASARAYLILARI!

Fazla naz asik usandirir...
g.tlerine soksunlar Falcao'larini. Yeryüzünde baska golcü mü yok lan.
Tmm

Bu monaco koskoca klüp bizim gibi yönetime de sahip değiller. Niye hala forvet bulamadılar. Para desen uçmuşlar zaten

Günaydın beyler, Gebze-Ankara Yht yolculuğumuz başlamıştır. Allah utandırmasın...

0C8B6E2A-80F8-443D-BBC0-E36FC1CF6CA5.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt