Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ulan çok bilmiş yaptığın analiz falso bir kere izlemiş olsan bile, hem oyun görüşü fena değil diyorsun

hem sadece yana geriye oynar diyorsun

herifin zihnini mi okuyorsun da oyun görüşünün fena olmadığını değerlendirebildin madem riskli pas kullanmıyor hiç
Selçuk da oyun görüşü iyi olan bir oyuncu ama al verden başka bir şey yapmıyor onu kast etti bence

Yav arkadaş falcao adamı 2-3 önce takibe başlıyor,monaco'ya çağırıyor...Hani daha önceden bir takip,foto falan olsa çok samimiler zaten denk geldi falan denir de çok belli değil mi artık.. Falcao belli ki istanbul da kalacağı ev için bu iç mimar arkadaşla görüşmüş..
Muhtemelen falcao'nun arda ile görüştüğü haberleri doğru çünkü arda turan ile iç mimar birbirlerini takip ediyor ve bu mimar arkadaşı da arda tavsiye etti falcao ve eşine..
yöneticilerin,menajerlerin bile telefonlarına çıkmadığı muhabirler;birşey yazsa da umutlansak diye bekleyen kişiler,falcao'nun dibine kadar girmiş adamı ciddiye almıyor.. Çok enteresan..
Ne yalan soyleyeyim irkildim. Bu isin icinde bonus olarak ardanın gelebileceği aklima düştü haydi hayırlısı

Selçuk da oyun görüşü iyi olan bir oyuncu ama al verden başka bir şey yapmıyor onu kast etti bence

kardeşim selçuk zamanında hayvan gibi asistler yaptığı için oyun görüşünün iyi olduğu biliniyor şimdi fiziken bitti rakip yaklaşınca anca sağa sola oynayabiliyor

soruyorum bu elneny hiç ileri oynamıyorsa oyun görüşünün iyi olduğunu nerden anlamış kendisiyle fifa oynarken mi farketmiş

Fernando sevicilerin iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum.
Rezil orta sahayla oynadık geçen sene.

kardeşim selçuk zamanında hayvan gibi asistler yaptığı için oyun görüşünün iyi olduğu biliniyor şimdi fiziken bitti rakip yaklaşınca anca sağa sola oynayabiliyor

soruyorum bu elneny hiç ileri oynamıyorsa oyun görüşünün iyi olduğunu nerden anlamış kendisiyle fifa oynarken mi farketmiş
Sana cevabını verdim herkes oynadığı oyundan yorumlamıyor oyuncuları

O değil de El niny ye bile olur diyenler var forumda bu nasıl bir vasat seviciligidir 😂😂 Arsenal taraftarının bile bizde nasıl oynuyor 'la bu dediği adam birde melo örneği veriyorlar tamam o zaman toplayalım her mevkiye yılın bidonları nı melo gibi çıkmaları garanti demekki..

Yetisemiyorum arkadas kafayi yiyecem simdi. Elneni kim lan nerden cikti simdi

Elneny ve Mehmet özcan gelse Mehmet formayi kapar .Elneny elimizdekilerden bile daha kötü.k

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt