Falcao olmazsa onu kiralarız artık.Parma da
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Falcao olmazsa onu kiralarız artık.Parma da
Niye Bayramdan sonra ? Falcao bayramda danaya ortak mı girdi Monaco'daAçıkcası kap falan beklemiyorum.Çünkü gelecek olsa rodop ile ali naci bin tane tweet atarlardı.Bayramdan sonrayı beklemek lazım
Fernando ya bok atanlarin iyi bir golf seyircisi oldugunu dusunuyorum ben de.
Monchi denen ve sportif direktorlerin piri olan herif de zaten futboldan, futbolcudan hic anlamiyordu da 4.5 milyon para verdi Fernando ya bu yasinda!
Aynen Monchi hep en iyisini bilir.Toplamini degil ortalamasini bul ortalamasini
Ayrica bu yönetime sallayanlarin da yatacak yeri yok.
Bence son yillarin en iyi yönetimi, hocayla müthis uyum oldugunu düsünüyorum.
Eksikler olabilir ama en azindan bos yapmiyorlar.
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Adamlar yeni kiraladıFalcao olmazsa onu kiralarız artık.
Manchester City, Sporting Lisbon U-19'dan Felix Correia'yı €3.5M + €12M bonus karşılığında transfer etti.
Cumaya kadar olmaz ise son günlerde bir sıkıntı çıkar yatar bu iş biz de mal gibi kalırız 2 senedir olduğu gibiAçıkcası kap falan beklemiyorum.Çünkü gelecek olsa rodop ile ali naci bin tane tweet atarlardı.Bayramdan sonrayı beklemek lazım
Para yoktu bu sene ki gibiSahi geçen sene Cornelius'u bile kiralayamamıştık
Hesap hatası meselesiPara yoktu bu sene ki gibi
Banada attirir diagneye gerek yokBakayoko seri belhanda feghouli babel 5lisi Diagneye 40 gol attirir
Aklıma neden direk Ayşegül’ün suçu ne filmi geldi bilmiyorumAysegül hanimin duyumuna gore falcao 1 2 gune biter ho