Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Almanyadaki defans oyuncusu Kaan Ayhandir. Tüm defansi yedekliyecek diyordu o herif. Kaan az bir sag bek oynamisligi var ve hoca onu milli takimda 6 no olarak bile oynatti yanlis hatirlamiyorsam. Yani iyi allrounder olur

Fernando ya bok atanlarin iyi bir golf seyircisi oldugunu dusunuyorum ben de.

Monchi denen ve sportif direktorlerin piri olan herif de zaten futboldan, futbolcudan hic anlamiyordu da 4.5 milyon para verdi Fernando ya bu yasinda!

:asd: Aynen Monchi hep en iyisini bilir.
Biz izliyoruz , Temposuz , Çabalamayan , Senede sakatlık yüzünden sabit 10 maç kaçıran bir oyuncu.
Ama biz bilmeyiz Monchi bilir. Bu kafayla devam.

Ayrica bu yönetime sallayanlarin da yatacak yeri yok.

Bence son yillarin en iyi yönetimi, hocayla müthis uyum oldugunu düsünüyorum.

Eksikler olabilir ama en azindan bos yapmiyorlar.

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

bencede hocayla uyumlular bu bariz onun dısında hırsız degiller dürüstler bunuda kabul ediyorum

fakat biraz devlet memuru mantıgıyla calısıyorlar ,misal 1 tane bile iş bitirici yönetici olsa şu oyuncu pazarlama islerini cok iyi yapar böyle rezillikler cekmezdik sampiyon takımın oyuncularına teklif bile yok satamıyoruzda

onun dısında kurumsal iletisim konusunda kötü bile degiliz berbatız sezon bitti yeni sezon baslıyor transfer kamp vs kulüpten tek 1 kisi cıkıpta bilgilendirme yapmadı aylardır bu konuda afrika takımlarına filan denkiz anca

ve en önemlisi tff vs bunlara karsı pasif kalıyoruz susuyoruz heriflere tavır yapıyoruz iyi güzel ama herifler bize demedigini bırakmıyor biz elit salon beyefendisi havasında tepki verecek bir yöneticimiz yok

Diagne kaç gol atacağı değil, takımı ilerde nasıl tutacagidir. FT takımı sadece hızlı çıkan değil, set oyununda etkili olabilecek. Pas trafiğinde etkin rol oynayacak forvet istiyor. Diagne bu planlamada iş yapmaz takıma.

Orta sahan çok iyi olsa ne olur , herşey güzel pası attığın forvet ayakta duramıyor, hız yok, top tutma al ver yetersiz.

Diagne bizde kaldı bence Çünkü İngiltereye gidecekse çalışma izni alması lazım uzun prosödürler gerek 48 saatten az zaman kaldı transferin kapanmasına.

Al kaan aynanı linnes e 5 üstü teklif varsa sat adam yabancı sınırına takılacak büyük ihtimal zaten az oynuyor kral gitsin oynayacağı takıma..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt