Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diagne için söylenecek tek bir söz var: “Delidir ,ne yapsa yeridir.”

Herşeye hazırlıklı olmalıyız bu herif konusunda.

04a12031b0eeaca68ad7c81eeb9acbd8.gif

lan bunu her gördüğümde kahkaha atıyorum yaw. :asd:

Monaco Falcao'dan daha iyi bir forvet alabilecek mi ?

Büyük ihtimalle adamlar Falcao'dan daha iyisini alamayacaklar. Falcao, Monaco ile devam edecek. Yok yıllık ücretinden kurtulmak istiyorlarmış falan filan hikaye bunlar. Transfer sezonunun bitimine 1 hafta kala 30 gol atmış forvetini araplara satan adamlar Monaco'yu da kendileri gibi sanıyorlar herhalde.

diagne eğer teklif aldığı halde gitmiyorsa ki taraftarın bir çoğu öyle düşünüyor ateşle oynadığının farkında değil.Bizim taraftar unutmaz iyiyide kötüyüde.Sami Yen deki ilk maçta iki olumsuz hareketinde ıslıklarla oynar.Bunu takar takmaz bilemem ama onun psikolojesi bozuksa Bizim ki daha da bozuk

Tarık Çamdal 2-3 sene gitmedi de ne yapabildik ki?
Bu adam para için gider, er geç gider çünkü kafa kırık da olsa bu parayı ve fazlasını kazanabilecek kapasitede hala.

Hay benrahmanıza edeyim. Ulan size ilk teklifi kabul edin dedim herifler uyandı işte

Victor Ruiz nasıl topçu ? Bjk stoperde dikiş tutturamadı uzun süredir. Bakalım bu nasıl olacak.

Yanlis tercih değil ama tinerci tayfanın derdi transferden çok eldeki bütün oyuncular sakat.

Bizim yönetim işi bilmiyor harbiden.

Bjk sakatlık ve yeni direktör
Fb ne olduğu belirsiz bekleri ve defans less

Kadroyu kurslar İlk 6-7 haftada en az 4-5 puan fark atarız kuşlara. Grandenin eli rahatlar spl oncesi rotasyon yapar, oyun kalitesini artırmak adına yedekte ki oyuncuları da devreye sokar.

Sonra Fatih hocaya sallıyorlar, takım niye etkili değil. Adama ne yapacağını bilmiyor ki oyun planı , kadro yapısını vites 1 de devam ettiriyor son 12-13 hafta vitesi takıyor 5.

Falcao ile uğraşacağımıza Sturridge için uğraşsaydık. en azından daha az maliyete biter, ileri de satma ihtimalimiz dahi olurdu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt