Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diagneden hiç bir halt olmaz

Aldığımızda cezalı, kamp yemedi diyorduk.

Bu yaz dönemi takımla kamp katılmadı zaten. Afrika kupasını geçiniz oynamadı zaten.Benha bişey demiyorum. Bu adamı kim niye aldın antrenman yememis.

Bu saatten sonra diagnenin ingiltereye gitmesi zorr. ikna edemezler bunu. Bu adam kariyerinin başında çin kulübünü sporting lisbon yerine tercih eden adam. Ingiltere bilmemne önemli değil bunun için paraya bakıyor herif. Patladı yani elde geçmiş olsun

Diagne'yi bu yaz satamazsak bir daha asla gönderemeyiz. Hiç kimse buna yıllık 2,5m vermez. 4 sene boyunca yattığı yerden paraları götürür. Yeni Tarık Çamdal vakası. Üçe beşe bakmadan göndermek lazım.

Bu saatten sonra diagnenin ingiltereye gitmesi zorr. ikna edemezler bunu. Bu adam kariyerinin başında çin kulübünü sporting lisbon yerine tercih eden adam. Ingiltere bilmemne önemli değil bunun için paraya bakıyor herif. Patladı yani elde geçmiş olsun

Ben İngiltere'yi red edeceğini zannetmiyorum. Asıl soru; Aston Villa bu adamı istiyor mu? :D

Corriere del Mezzogiorno

Lecce, Mitroglou'nun kararını bekliyor. "Bombacı her zaman bombacıdır. Kestaneleri ateşten alan, rüyalar yapan, puanlar kazandıran.. Lecce'nin 'Puntero' arayışında Burak Yılmaz olmayınca rota tamamen Kostas'a döndü. Ama oyuncu G.Saray'da kalmak istiyor

1565178765580.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt