Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şahsen ben Bakayokonun çok büyük patlama yapacağını düşünüyorum öne geçtiğimiz cl maçlarında tam oyunu tutmalık adam baskı yediğimizde 2 çalımla kanatlara aktarabilir ama Wanyama sakatlıktan Schneiderlin ise oyun yapısı itibariyle bunlardı yapması çok zor gerekirse 2-3 kiralık verelim 18 civarı opsiyon koydurmak bize iyi para kazandırabilir

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Geçen sene 5 milyon euroya kiralanmış Milan'a. 2-3 e bırakmazlar diye düşünüyorum.

Şahsen ben Bakayokonun çok büyük patlama yapacağını düşünüyorum öne geçtiğimiz cl maçlarında tam oyunu tutmalık adam baskı yediğimizde 2 çalımla kanatlara aktarabilir ama Wanyama sakatlıktan Schneiderlin ise oyun yapısı itibariyle bunlardı yapması çok zor gerekirse 2-3 kiralık verelim 18 civarı opsiyon koydurmak bize iyi para kazandırabilir

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bakayokonun oluru yok ya

schneiderlin'in evertonda göz dolduramadığı doğrudur fakat southampton performansını tekrar edebilme ihtimali transfer etmek için yeterli bence, kumaş olarak iyi oyuncu sonuçta..

Yangın tayfa olarak gündüz ateşi harlıyoruz ama akşam kolpacıların haberlerine inananlar gelip bu ateşi söndürüyor bu şekilde verimli olamıyoruz maalesef.
+ Falcao, esi, menajer, ic mimar vs bi like atip yangin tayfanin közünü sogutuyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt