Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler Sabiha Gökçen den valizsiz sadece el bagajli aktarma yapmak için bir buçuk saat yeterlimi.?
Antep-Sabiha-Kopenhag
Screenshot_20190807_142410.webp
Screenshot_20190807_142356.webp

Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk

Transfer sezonun bitmesine 24 gün var .Emre Mor Babel Seri Jimy yedek kalecimiz var artık .Hatta o beğenmediğimiz Adem bile katkı verebilir hırslı çocuk yetenek ksıtlı ama Hırslı.Ben de yönetime pek güvenmiyorum ama İmparator başımızda.15 16 yaşındaki az çok futbolu takip eden bir Galatasaraylı kardeşimiz bile biliyor eksiklerimizi.Sağlam bir dos ve olursa Falcao ve yedek bir Türk stoper.Emin olun hocamız hepimizden iyi biliyor ve farkında.Şimdiden enseyi karartmamak lazım.

Wanyama-naingolan-bakayoko-schneiderlinden sonra el neny hakkaten zayıf bir seçenek olur.. Ama şunu da söyleyeyim burada gömüldüğü kadar kötü bir oyuncu değil yaşı da 27 kimse olmazsa düşünülebilir.. Gönlümden geçen Bakayoko ama mantıken Schneiderlin gerek alma ihtimalimizin olması gerek tarzını da beğenmem nedeniyle..
İdda ediyorum forumda Matic gibi bir adamı bile ağır diye istemeyecek tipler var herkesin yorumunu ciddiye almayın açın kendinizi izleyin birkaç maçını

Bittik biz bittik

diagne gitmedi gideceğinide hiç düşünmüyorum kimse bu adama bonservis bayılmaz

Falcao gelmedi gelmeyecekte şu saatten sonra iş zor bence böyle uzayan transferlerde aldıgımız tek oyuncu yok

Evertondan Morgan Schneiderlin son derece talihsiz bi transfer olur alacak oyuncu olmadıgı için bu isme yöneldiler sanırım. Orta sahada son derece agır ve temposuz oyuncu

Umutsuzluga kapıldım baya

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

1565181234519.webp

Şuan şu kadrolarla lig başlasa Şampiyon olamayız diyen var mı aranızda
Bu sene geçen seneden en az 5 kat daha zorlu olur.Geçen sene rakibin başakşehirdi taraftarı yok gücü yok.Bu sene rakip kuşlar ve ts olacak.

Fenerin kötü göründüğüne bakma Nihat Özdemir lig başlamadan algıya başladı galatasaray ile alakalı bu sene baya yalnızız.
Nihat Ö. feneri yarışta tutabildiği kadar tutar.

Ayrıca geçen seneye kimse aldanmasın hoca olmasa ekstra cebinden 6-9 puan çıkarmasa şampiyonluk hayaldi.Antalya maçı falan büyük iş.

Özellikle hoca sonra taraftar 1 sene daha eksik mevki ve kalitesiz oyuncularla idare etmek zorunda değil.

Yönetim Diagneyi bir şekilde ikna ederek satmak zorunda eksikler ona göre giderilmeli.Madem bunu getirdiniz oynat dediniz hoca oynattı şimdi de gönderin.

Daha çok yazarım bu konuyla alakalı da yönetim aleyhine laf edince saldırıyorlar

Şuan şu kadrolarla lig başlasa Şampiyon olamayız diyen var mı aranızda
Kağıt üzerinde şampiyonuz.
Hatta Falcao ve DOS gelirse rakibimiz bile yok ama kağıt üzerinde.

Ben yine de çok emin değilim. Çünkü her sene kılpayı alıyoruz hiç rahat şampiyonluk göremiyoruz. Çok deplasman kaybediyoruz. Bu sebeple hiçbir şey belli olmuyor

MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt