Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gerçi paylaşmıssınız,dediğim gibi 2 saat önce de bi arkadaş forumda paylastı jardimin açıklamasını,herkes sakindi.boşa laf ebeliği yapmanın lüzmu yok

Td nin isteği şu durumda son kriterdir bence
Oyuncu gelmek istiyorsa
Kulüp maaş yükünden kurtulmak istiyorsa mecbur gönderecekler.

Falcao gelecek bu kesin bence ama mitroglunu ne yapacağız ?

6 numaraya Schneiderlin ve mehmet özcan gelir

Stopere Bursa sporlu ertuğrul gelir gibi stoper hattımız luyindama -marcao-ahmet-ertuğrul -gökay güney- hatta donk olur ama asıl sıkıntı forvet yedeklemesinde gibi
Forvetin yedeği Babel olur.

Falcao'nun Monaco'dan 1 yıllık alacağı 8 milyon euro. Alacağına karşılık bonservisini istese ya, madem bizimle anlaştı yapsın gelsin

emre caplan: catne erken donmus, macta oynamayacagi icin islemi yapilmamis
boyle birsey dedi a Sporu

hocam 3 kere yazdım ama okumadın galiba aston villa sayfaları eğer olursa benrahma ile tranferi kapatacaklarını yazıyor o yüzden bizi ilgilendiren bir gelişme

Güzel renkdasim adamlarin elle tutulacak Tek forveti Wesley. Kodjiaya çöp muammelesi yapiyorlar. Bence transfer dönemi bitmeden Wesley için bir Back Up alacaklardir. Bu Diagne olurmu bilemem

Düşünüyorum da bu Monaco'nun Falcao'yu bırakması için hiç bir sebep yok. Yıllık maliyeti falan hikaye. Para b.k gibi adamlarda. 12 milyon onlara koymaz.

Düşünüp taşınacaklar son günlerde panik transferi yapıp parayı çarçur etmektense elimizde hazır Falcao var 1 sene daha kullanalım seneye forvet alırız diyeceklerdir. Süreç resmen buraya doğru gidiyor maalesef.

Bizimkiler de çıkar Falcao'yu ikna etmiştik ama kulübü bırakmadı elimizden geleni yaptık falan derler. Monaco'ya teşekkür eder bir kaç tane plaket veririz. Konu kapanır.

Buradaki her duyumcu eleştirildi herkes kendince mantıklı argümanlar sundu benim forum efsanesi olarak gördüğüm özgür ayten için bile tonla adam kolpacı dedi.. Madem akıl mantık çerçevesinde herkes eleştiriliyor gecelerce gelmesini beklediğimiz şeref aydının ekşisözlük hesabındaki paylaşımlarına bir bakın derim.. kullanıcı: srfydn - ekşi sözlük

radamel falcao garcia
  • 1 ağustos 2019 tarihinde istanbul'a gelecektir.

bir gün sonrasında ise türk telekom arena'da imza töreni düzenlenecek.
    30.07.2019 18:43 srfydn

vincent aboubakar
  • galatasaray’ın yeni forveti. forma yarışındaki rakipleri muhtemelen vedat muriqi, adem büyük ve ryan babel olacak.
    28.06.2019 21:45 srfydn

Bu da hesabın ona ait olduğunun kanıtı kendisine yapılan ayıptan 1 gün sonra ekşiden bu paylaşımı yaptı

gscimbom.com
  • paranoyak modlarla dolu alemin en güzel taraftar forumu. bayağıdır uğramıyordum ama az önce bir uğrayıp iki kelam bir şeyler yazdım, sebebini bilmediğim bir şekilde şifremi değiştirmişler. sanırım forumda aynı isimle başka bir üye daha varmış onunla karıştırıyorlar.

lan olm o değil de şeref aydın'ın sahtesi olsa ne olur kendisi olsa ne olur? niye önemsiyorsunuz sanal alemi bu kadar, bırakın her isteyen istediğini yazsın :-)

her yerde geyik yaparım ama forum olayı başka. forumlarda az mı transfer nöbeti tuttuk..
    30.07.2019 20:08 ~ 20:10 srfydn

Bu kadar iddalı 2 transfer açıklaması gerçek olmadı gördüğünüz üzere benim bildiğim bu dönem emre morun geliş saatini doğru bildi.. En güvenilir adam bile bu kadar yanılabiliyorsa bu duyum işleri komple hikaye demektir.. Bakmayın ben de sizler gibi heyecanlanıyorum her haberde ama maksat adrenalin olsun bu işleri çok ciddiye almayın derim..

Falcao gelmeyecek ortalik savas alanina dönecek.
ff489f460731bb5d775b60cd6f6f5c703fa9c14f.gif

Buradaki her duyumcu eleştirildi herkes kendince mantıklı argümanlar sundu benim forum efsanesi olarak gördüğüm özgür ayten için bile tonla adam kolpacı dedi.. Madem akıl mantık çerçevesinde herkes eleştiriliyor gecelerce gelmesini beklediğimiz şeref aydının ekşisözlük hesabındaki paylaşımlarına bir bakın derim.. kullanıcı: srfydn - ekşi sözlük

radamel falcao garcia

vincent aboubakar
  • galatasaray’ın yeni forveti. forma yarışındaki rakipleri muhtemelen vedat muriqi, adem büyük ve ryan babel olacak.

Bu da hesabın ona ait olduğunun kanıtı kendisine yapılan ayıptan 1 gün sonra ekşiden bu paylaşımı yaptı

gscimbom.com
  • paranoyak modlarla dolu alemin en güzel taraftar forumu. bayağıdır uğramıyordum ama az önce bir uğrayıp iki kelam bir şeyler yazdım, sebebini bilmediğim bir şekilde şifremi değiştirmişler. sanırım forumda aynı isimle başka bir üye daha varmış onunla karıştırıyorlar.

lan olm o değil de şeref aydın'ın sahtesi olsa ne olur kendisi olsa ne olur? niye önemsiyorsunuz sanal alemi bu kadar, bırakın her isteyen istediğini yazsın :-)

her yerde geyik yaparım ama forum olayı başka. forumlarda az mı transfer nöbeti tuttuk..

Bu kadar iddalı 2 transfer açıklaması gerçek olmadı gördüğünüz üzere benim bildiğim bu dönem emre morun geliş saatini doğru bildi.. En güvenilir adam bile bu kadar yanılabiliyorsa bu duyum işleri komple hikaye demektir.. Bakmayın ben de sizler gibi heyecanlanıyorum her haberde ama maksat adrenalin olsun bu işleri çok ciddiye almayın derim..

Güzel renkdasim adamlarin elle tutulacak Tek forveti Wesley. Kodjiaya çöp muammelesi yapiyorlar. Bence transfer dönemi bitmeden Wesley için bir Back Up alacaklardir. Bu Diagne olurmu bilemem
Augustin ile anlaşamamışlar ismi geçen yok şuanlık.

radamel falcao garcia

vincent aboubakar

gscimbom.com

bir de bir twitter adresi var ama onun mu bilmiyorum orda da baya kolpa şeyler var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt