Doğukan Dündar
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2010
- 22.399
- 12.020
- 1.873
düşünüp yapsınlar bunu biz halledemeyeceğiz maalasefSimdi biz oyuncu satmazsak yeni transferleri avrupa kupalarini bildiremiyoruz degil mi? TEHLIKENIN FARKINDA MISINIZ?!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
düşünüp yapsınlar bunu biz halledemeyeceğiz maalasefSimdi biz oyuncu satmazsak yeni transferleri avrupa kupalarini bildiremiyoruz degil mi? TEHLIKENIN FARKINDA MISINIZ?!
Schneiderlin vejeteryan mi?
Biliyoruz Aga Diagne geç geldi ya kişisel antrenman filan yazmıştır hoca belkiAlooo.-
Bugün mac var.
Antrenman yok maç varDiagne bugün antrenmanda foto verirse Geçmiş olsun transfer yatmış demektir.Daha İngiltereye gidecek çalışma izni alacak sağlık kontrolünden geçecek evraklar gelecek bir günde yetişmez o iş.
Manchester zamanında takip ederdim , cok temposu olmayan temiz ayaklı, ters topları oynayabilen kaliteli bir arkadaş .Bize daha agresifi ,daha güçlüsü lazım.Şahsi fikrimdir.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Emir gelmiştirne başakşehirmiş ya trt öve öve bitiremiyor
Çoğu bonservissizdi zaten. Fazla ekside değiliz ayrıcaSimdi biz oyuncu satmazsak yeni transferleri avrupa kupalarini bildiremiyoruz degil mi? TEHLIKENIN FARKINDA MISINIZ?!
Diagne hırbosu yüzünden maçlara odaklanamıyorum rüyalarıma girdi bir kaç sefer.Teke tek ölümüne kapıştık.Antrenman yok maç var![]()

Falcao ile ilgili yorumlarimi üst kisimda özetlemistim. Falcao konusunda bundan baska yorum yapmayacagim.Bu ne lan?! Bu da diyor "dua edelim ki Monaco acilen bir forvet bulsun". Bu forvet isi tamamen sacmalik.
Olm bunlar belli ki Falcao'yu yollamayacaklar. Falcao da pek istekli degil galiba... yoksa "beni birakin" diye diretirdi. Yeni sözlesme koparma derdinde. Aylardir bosuna "Falcao nöbeti" tutuyoruz.
Monaco'nun parasi yok mu?! Istese 20-30m basar bir forvete alir ama ayni kalibrede adam yok piyasada. Muhtemelen Ocak ayina kadar oynatirlar veya sözlesme uzatirlar 1 yil.
Dikerim böyle isi, benim gönlüm gecti, bu BECERIKSIZLER ORDUSU forvet de alamaz 6 no da alamaz, sezona en az 1-2 eksikle gireriz yine.
Ben birakiyorum Falcao nöbetini... Monaco'nun da Falcao'sunu da bu yönetimi de milyonlarca insanin duygulariyla oynadiklari icin allah havale ediyorum. KANDIRMAYIN GALATASARAYLILARI!
Fazla naz asik usandirir... g.tlerine soksunlar Falcao'larini. Yeryüzünde baska golcü mü yok lan.