Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yıldım..
Eğer şu saatten sonra yönetim hem ayranım dökülmesin hem totoma kötü şeyler olmasın mantığında yaklaşıyorsa falcao transferine büyük yanlış içerisindeler demektir..
O toto bu saatten sonra en iyi ihtimalle pandiklenecek..

Baska kimler ilgileniyor acaba...
geçen sene iyi sezon geçirdi aslında milan bennacer i aldı yoksa alabilirdi ya da kiralayabilirdi tekrar italyadan fransadan kesin ilgi vardır ingiltereden olsa şimdiye transfer olmuştu chelsea 40 m euro ödediği için en az 20 m euro ister bu yüzden de bonservisiyle yollayamıyodur ondan kiralık seçeneklere bakıyodur lampard kesin olarak düşünmüyormuş şansımız var ama oyuncunun istemesi lazım gurrpegi nin yazdığı gibi

Ya arkadas olmuyorsa zorlamayin cikin cok istedik olmadi diyin ana alternatifi hazirlayip alin oyle diyin birde orta saha yapistirin kimse gik demez

Biraz daha oyalanir son haftaya kalirsaniz sizi liselilerin elinden biz bile alamayiz

Ali Naci yeni haber girdi

"Chelsea'nin bonservisiyle satmak istediği Bakayoko için İtalya'dan da talipler olduğu öğrenildi. İngilzi kulübünün geçtiğimiz yıl Milan'a 5 milyon euro karşılığında kiraladığı oyuncu için bu kez 3,5 milyon euro kiralama bedeli talep ettiği iddia edildi. Galatasaray ise Bakayoko için 1,5 milyon euroluk kiralama teklifi yaptı. Oyuncunun transferi için pazarlıklar sürüyor"
O paraya okuz alinir

Lig başlayacak, bugün resmi maç var biz hala fal açıyoruz. Gerçekten artık olmayacaksa olmuyor desinler de hepimiz işimize baksak.
Bu arada bu konuda yönetimin bence yetersizliği var.

arkadaşlar bana veli yiğitle aykut inceyla gelmeyin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt