- 1 Temmuz 2010
- 19.924
- 6.632
- 1.823
Ndiaye transferini de berberden öğrenmiştik. Bu iş bitmiş.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O hesabın sahibinin gerçek adının Faruk yada Mahmut olma ihtimali, Ayşegül olma ihtimalinden yüksek.Ayşegül hanim yokmu şöyle gene sacma bi duyum patlatsa
Valla o konuda şüphelerim var bizim geçen sene U21 olan mutlu doğanlar ali yavuzlar nerede? hiç mi vitamin yok bu adamlarda veya yan gel yat mı yapıyorlar. Burası Galatasaray kendini ortadan ikiye ayırana kadar çalışman lazım gencecik adamlarsınız. Ama çıksa da şimdi Fatih Hoca ıskalamaz yani o kadar scoutlarımız iyi diyoruz acaba bir yere gitmeden kendi altyapımızın maçlarına bakıyorlar mı alıcı gözüyle??Bilemedim şimdi. Yoksa bizde eskisi gibi golcü mü yetişmiyor. Hani leblebi gibi gol atan
Gerçekten olduysa foto atabilir misin? meraktan soruyorum oraya kadar geldik mi diye?![]()
Bilemedim şimdi. Yoksa bizde eskisi gibi golcü mü yetişmiyor. Hani leblebi gibi gol atan
Ben berberden daha üstün bir duyumcu görmedim bu güne kadar, bütün üyelerimizi nöbetlere davet ediyorum.
Berber h.o iyi berber
Al iste bi de buradan Skecek feneri erol baskanKayserispor Başkanı Erol Bedir: "Bernard Mensah için Galatasaray ve Fenerbahçe ile görüşme halindeyiz." (TRT Spor)
Ben berberden daha üstün bir duyumcu görmedim bu güne kadar, bütün üyelerimizi nöbetlere davet ediyorum.
10 gün önce. Bedava yapacağım dersen komple bakıma geleyim kıl-tüy için.en son ne zmn berbere gittin kmk
Teşekkürler. Onur duydum.Foruma gelmen iyi oldu renktaş. Seninle +1905 daha güçlüyüz
sayende enerji patlaması yaşadım :kırmızıkalp:sana verdiğim duyum iyi gelmiştir. erman çecu bizde
Erol akıllı adam Galatasaray bunu alır diyor Koçum da hemen atlıyor sazangiller familyasından olduğu için Erol işi iyi çözmüşAl iste bi de buradan Skecek feneri erol baskan