Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
herhangi bir yerin spor müdürü olsam bütün gs muhabirlerinin işine son verirdim

ali naci hariç hepsi sınıfta kalmıştır oda genelde transfer kesinleşince yazıyo zaten

hiçbirine prim vermemeliyiz

rodop gidiyorrrrrrrr diye twit attı diagne için 1 ay oldu hala giden yok

bu burhancanlar emre kaplanlar savaş çorlular evren gözler nevzatlar ve diğerleri falan hiçbir bilgi alamıyolar

luyindama sürecinde hepsi geniş zamanlı konuşup gelicek yakında açıklanır vs diyodu adam resim paylaşınca geldiğini anlayıp haber yapıyolar bide uyanıklar

onyekuru hani imzalamıştı bizle hani geliyodu eli kulağındaydı adam monacoya gidiyo kimseden ses soluk yok noldu geliyo diyodun denilen mesajlara cevap dahi vermezler

şurda x bi topçuyla haber bişey çıksın hepsi peşinden o isimle ilgili,eli kulağında,gelicek,gelebilir,haftaya netleşecek bilmemne herkes bişey biliyomuş gbi davranıyo haftaya diye diye ağustos ortasına geldik 2 ay geçti

allahtan bu sosyal medya bu kadar geliştide bunların naptığını,bişey bilip bilmediklerini görüp anlayabiliyoruz yoksa yıllarca kandırılmaya devam edicektik

veli yiğit falanda yok banega geldi yok gelicek 1 ay oyalıyo sonra olmayınca transfer iptal oldu hoop yeni bi isim onlada zaten 1 ay geçiriyo al sana rating

izlemeyelim takip etmeyelim gazete falan almayalım twit atarlarsada buraya taşımayalım

hayır tepki gösterilincede küstüm oynamıyorum diyolar twitterdan ,volkan kılıçta ana hedeflerinden biriydi yangın tayfanın adam sırf tepki gelince ahmet bulutu falan bekledi haber yaptı yoksa mojitosunu yudumluyodu keyfi gıcırdı hergün aynı haberleri verip

evren göz mesela fransadan bi oyuncu geliyo dedi salladı bişey devamı yok hani nerde kardeşim isimde çıkmadı insan bi açıklama yapar

nevzatta 3-5 gün önce diagne satıldı bi kulübe ama adı sır gibi saklanıyo,haberemi gülsem,bizi bu kadar salak yerine koyduğunamı gülsem bilemedim

Kayseri Mensahı fbye çakacak. Adamların transfer politikasına bakan bunu anlar. Erol Bedir akıllı adam fiyat yükseltmek için bizim adımızı kullanıyor, aynı deniz türüçte olduğu gibi.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Deniz Türüç'te pek bi fiyat yükseltemedi ama. 2 milyon görünüyor sanırım resmi hesaplarda. El altından para almış olabilir tabii ama transferde kullanabilir mi o parayı meçhul. Her yerinden bok akıyor Türk futbolunun.

2x

98-Krabby.png

elneny'e ve schneiderlin'e falan ihtiyacımız yok. bakayoko'yu sonuna kadar zorlayıp cheick doucoure'yi alalım RC Lens'ten. birde mehmet özcan'ı alalım es-es'ten ortasaha işi 10 numara şekilde halledilmiş olur.

berber bile bizim muhabirlerden daha sağlam çıktı ya.

elneny, schneiderlin'e falan kaldıysak eğer hiç uğraşmayalım mustafa kapı'ya daha fazla süre verelim orada ocakta 10-15'e gider zaten o çocuk anlatıldığı kadar potansiyelliyse eğer. veya atalay babacan. gelen parayla alırız sağlam bi eleman

Elneny Mısırın Topalı. Tamam iyi herif ama bize yaramaz geride al gülüm ver gülüm işte niye alıyoz bu adamı anlmadım. Mehmet özcanı alak daha iyidir

bu devirde berberlerden alıcan transfer haberini

ndiayenin geltiğinide berberi söylemiş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt