herhangi bir yerin spor müdürü olsam bütün gs muhabirlerinin işine son verirdim
ali naci hariç hepsi sınıfta kalmıştır oda genelde transfer kesinleşince yazıyo zaten
hiçbirine prim vermemeliyiz
rodop gidiyorrrrrrrr diye twit attı diagne için 1 ay oldu hala giden yok
bu burhancanlar emre kaplanlar savaş çorlular evren gözler nevzatlar ve diğerleri falan hiçbir bilgi alamıyolar
luyindama sürecinde hepsi geniş zamanlı konuşup gelicek yakında açıklanır vs diyodu adam resim paylaşınca geldiğini anlayıp haber yapıyolar bide uyanıklar
onyekuru hani imzalamıştı bizle hani geliyodu eli kulağındaydı adam monacoya gidiyo kimseden ses soluk yok noldu geliyo diyodun denilen mesajlara cevap dahi vermezler
şurda x bi topçuyla haber bişey çıksın hepsi peşinden o isimle ilgili,eli kulağında,gelicek,gelebilir,haftaya netleşecek bilmemne herkes bişey biliyomuş gbi davranıyo haftaya diye diye ağustos ortasına geldik 2 ay geçti
allahtan bu sosyal medya bu kadar geliştide bunların naptığını,bişey bilip bilmediklerini görüp anlayabiliyoruz yoksa yıllarca kandırılmaya devam edicektik
veli yiğit falanda yok banega geldi yok gelicek 1 ay oyalıyo sonra olmayınca transfer iptal oldu hoop yeni bi isim onlada zaten 1 ay geçiriyo al sana rating
izlemeyelim takip etmeyelim gazete falan almayalım twit atarlarsada buraya taşımayalım
hayır tepki gösterilincede küstüm oynamıyorum diyolar twitterdan ,volkan kılıçta ana hedeflerinden biriydi yangın tayfanın adam sırf tepki gelince ahmet bulutu falan bekledi haber yaptı yoksa mojitosunu yudumluyodu keyfi gıcırdı hergün aynı haberleri verip
evren göz mesela fransadan bi oyuncu geliyo dedi salladı bişey devamı yok hani nerde kardeşim isimde çıkmadı insan bi açıklama yapar
nevzatta 3-5 gün önce diagne satıldı bi kulübe ama adı sır gibi saklanıyo,haberemi gülsem,bizi bu kadar salak yerine koyduğunamı gülsem bilemedim