Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Marcao haterları toplanın transfer dönemi bitmeden marcaoyu yollatıp oraya özlemi monteletmemiz lazım

acil

hızlı kanat oyuncusu
yıpratıcı bir defansif orta saha
forvet

yoksa bu takım büyük sıvayacak.

hızlı kanat oyuncusunu herkes göz ardı ediyor ama şu anda bu kadroda hücumda hareketli tek oyuncu bile yok. bu iş böyle gitmez. emre'ye güvenirsek sonumuz kötü olur.

Denizli maçı kesin puan kaybı olacak. 6 numara yok, yol geçen hanı gibi orta saha.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ula daha geçen hafta marcao için 25 milyon Euro altı teklifler değerlendirilmemeli diyordunuz şimdi 5 veren varsa gitsin diyorsunuz. Bırakın artık bir iki maçla bir oyuncuyu gömmeyi veya göklere çıkarmayı.

Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk

kim bu

Emekli sandığı gibi oldu takım 11’de 30 yaş altı 4 oyuncu var 2’si 29 oldu zaten.Nasıl hareket edecek acaba takım

Zamanla takım oturacaktır, sezon başı bizim takımlarda bu durum hep oluyor.

Ama santrafor ve 6 numara pozisyonuna transfer şart...

Stoperlere sallamadan önce ön libero eksikliğinden olduğunu belirtmek gerek. Her takım için bu böyle stoperler 100 de 100 hepsini karşılayamaz. Bu yüzden ön libero diye bir mevki var. Marcao bu maç çok dağınıktı ki fatih hoca ikisini birden s... dedi

ortada sevinilecek bir futbol yok hoca ne güzel özetlemiş duruşuyla bile.Neyse polyannacılığa devam

Ne söyleyeyim
Seri on libero değil fiziği zayıf
Babel santrafor değil
Mariano sanki zayıf geçen yia göre
Tüm takım top bekliyor boşa kaçma yok
Adem sadece 30 dk adam
Jimmy fena değil ama ilk onbir asla
BaDu yu özledim
Balhanda hariç tam oynayan yok
Emre mora çok bel bağlamamak lazım topsuz oyunu bilmiyor
Stoperlere lâf etmedim bugün on liberosuz şaşırdılar fernandoyu ozledim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt