Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçen yılki orta sahayı çok ararız..

Onyekuru'nun deparlarını
Ndiaye'nin enerjisini
Fernando'nun regista'lığını...
Tam ciddiye alcam bi gülme geliyi. Ndiayenin deli gibi dolanışını, Fernando nun casperliğini özleyeceksen buyur özle

Onyekuru şartoğlu şart bu takıma. Resmen kağnı gibiyiz. Takımda herkes topu ayağına bekliyor. 90 dakika boyunca 1 defa seri, defans arkası top attı oda Selçuk a düşünün. Geçen senede aynıydık ama en azından ndiaye ile arada bir ortadan delebiliyorduk. Yada onyekuru ya defans arkası atabiliyorduk

Acilen oyun hızına bir çare bulmamız lazım

Arkadaş ben anlamıyorum Mitroglou ne ara gözden düştü. Geçen yıl çok az şans bulmasına rağmen Diagne'den iyiydi. İlk kampın en iyilerinden diyorlardı.

Adam biranda istenmeyen adam kontenjanına katıldı. Bazen Terim'i anlamak çok zor.

selçuk 8 numarada bomboş gezdi.seri ilkyari 30.metrede ,2.yari 15 metrede top oynadi ortasaha çizgisinin gerisinde .Tuh siizn vasatliginiza Allah kahretmesin sizi

Seri belhanda ndiaye orta sahası ii olurdu

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ben gecen seneden beri begenmiyorum. Guclu olabilirler ama her an hata yapabilme kapasiteleri cok yuksek.

Tabii ki haklısınız hocam, ben de izlerken bazen ‘lan oğlum yapma şunu’ diyorum lakin bugün orta sahamız gerçekten çok dirençsizdi. Selçuk hala top oynuyor yahu. Bu tandem gerçekten son yılların en iyi tandemi. 5 sene sonra birini chealse’de diğerini Dortmund’da görebiliriz. Tadını çıkaralım. Adam akıllı bir 6 numara gelirse çok daha iyi olacaklar.

Bugünkü orta sahayı görünce arıyoruz evet. Seri dediğimiz adam bile ne hale geldi.
Yav yapmayın.. Geçen seneyi biliyoruz, Donk bile oynasaydı Serinin yanında böyle mi olurdu, ben iyiyiz superiz demiyorum, evet orta saha kötüydü, orta saha kötü olduğu için defans da kötüydü, ama geçen seneyi falan aramam ben

Bir maclik birsey degil bu gecen sene de aptal aptal hatalar yapiyordu bu sene de öyle devam. Bu adaptionlan olan birsey degil yetenegi kafasi oyun anlayisi okadar. Budan first class defans hayatda olmaz.

First class dediğin adamlar van dijk, de ligt filan. Varsın o seviyeye çıkamasın.

Bir maçla bütün kadroyu sıfırdan kuruyorsunuz yav.

Tabii ki haklısınız hocam, ben de izlerken bazen ‘lan oğlum yapma şunu’ diyorum lakin bugün orta sahamız gerçekten çok dirençsizdi. Selçuk hala top oynuyor yahu. Bu tandem gerçekten son yılların en iyi tandemi. 5 sene sonra birini chealse’de diğerini Dortmund’da görebiliriz. Tadını çıkaralım. Adam akıllı bir 6 numara gelirse çok daha iyi olacaklar.
Başkan selcugun bugun 90 dakika oynamasi Fatih hocadan yonetime mesajdan baska bisey degil bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt