Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onyekuru şartoğlu şart bu takıma. Resmen kağnı gibiyiz. Takımda herkes topu ayağına bekliyor. 90 dakika boyunca 1 defa seri, defans arkası top attı oda Selçuk a düşünün. Geçen senede aynıydık ama en azından ndiaye ile arada bir ortadan delebiliyorduk. Yada onyekuru ya defans arkası atabiliyorduk

Acilen oyun hızına bir çare bulmamız lazım

Imzamı atıyorum altına. Biz bu oyun hızını bu sezonda ust seviyeye cikaramazsak istenmeyen skorlar gorebiliriz. Avrupada kablumbaga hızı ile oynatmazlar adamı.

Ndiaye'yi ararmışız Fernando'yu ararmışız :LOL: :LOL: Beynim yok deseniz daha işlev görürdü yapmayın.

Transfer yapılmasın, görürsün arıyor musun aramıyor musun. Geçen yılki orta sahayla şampiyon olduk öyle yada böyle.

Bugünkü orta sahayla şampiyon olabileceğimize imkan veriyor musun?

Transfer yapılmasın, görürsün arıyor musun aramıyor musun. Geçen yılki orta sahayla şampiyon olduk öyle yada böyle.

Bugünkü orta sahayla şampiyon olabileceğimize imkan veriyor musun?
6 no kesinlikle almalıyız fakat donk bile fernandodan iyi oynadı geçen sene. Ek olarak ndiaye o kadar kötü oyuncu ki fatih hoca zor maçlarda donk fernando iki 6 no ile çıkmayı göze aldı. Takımın pas oyununa hiç katkı sağlamayan, sadece boşa deli dana gibi koşup mevkisini boş bırakan, tribünlere oynayan kötü bir oyuncu ndiaye. O yüzden aramayız.

Bugün bir şey dikkatimi çekti , nerede kötü ve saçma yorum atan varsa 20 mesajli adamlar. Ben de seri ilk yarı kötü dedim ya da takım leş dedim ama gidip taaaa Terim'e kadar sallamadim. Neyse siz yazdikca biz kupa almaya devam ediyoruz sıkıntı yok

Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Forvet ve 6 numara transferinden sonra taşlar yerine oturur...
Aga hadi bakayoko ile falcao geldi diyelim, ligde arenada her türlü yeneriz eyvallah tamam.

Sert deplasmanlarda avrupa da ne yapabilcez bu yavaş futbolla. Resmen yarı sahayı geçmemiz yarım dakikayı buluyor ya.

Bir tane boşa kaçan adam olmaz mı yahu koskoca 90 dakika da.

Hocamı üzmeyin yönetim
Sizi sonsuz destekleyen taraftarı karşınıza almayın aman diyim.

Aga hadi bakayoko ile falcao geldi diyelim, ligde arenada her türlü yeneriz eyvallah tamam.

Sert deplasmanlarda avrupa da ne yapabilcez bu yavaş futbolla. Resmen yarı sahayı geçmemiz yarım dakikayı buluyor ya.

Avrupa'da güclü takimlara karsi eziliriz bu sistemle.

Ozarni kacmac izledi de marcao dan iyi diyorsun.ayipdir adamı tek hatayla gomuyorsunuz ne Ilgınc taraftarımız var
En azından Marcao ile sezona başlanmayacağını hepimiz biliyoruz. Ben geçen seneki Benfica maçında aslında birazcık vermiştim notunu. Pana maçında Arena'da canlı izledim yine kötüydü. Ama bu maçta ki taçtan gelen topta yapmaya çalıştığı Bruce Lee tekmesi ve son dakikada resmen adamlara gel gol at bize demesi artık yeter dedirtti. Bu maçta tepki göstermem daha önce beğendiğim anlamına gelmiyor ayrıca.

Onyekuru olsaydı soldan yardırıp 1-2 adamı geçip falcao forvette beklerken pası atınca hop kaplan bitirirdi amaaaaaa yok işte.

Takımın halini siz düşünün Belhanda maçın adamı seçiliyorsa vay halimize

Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk
Pecete getirin arkadasa 90 dakika agladi mac bitti hala ağlıyor bu adam seni tuttugun takim icin çabalıyor bunu unutma leohanda

——————————————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt