Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O değil de takımımız kupayı kaldırırken içinde sevinç yaşayan oldu mu? O kadar alışmışım ki kılım kıpırdamadı desem yeridir. Fenerliler Eminim nefret imrenme bile olsa bizden daha yüklü hisler yaşamıştılar. Hatta şu kupayı alsalar kornalarla konvoy sesleri bile duyuyorduk. Büyüksün be GALATASARAY ben söylesem de büyüksün söylemesem de büyüksün.

Beyler bunlar falcou falan alamazlar anlasilan insallah masallahlarla tranafer yapilmiyor

Albayrak: "Her şeyin hayırlısı diyelim. Hayırlıysa bu tarafta, hayırlı değilse Fatih Hoca'nın dediği gibi diğer tarafta olsun. Transferler için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz."

Bi de belhandayı satıp yerine adam alalım diyorduk. Bu işbilmez yöneticiler satıp jimmyi oynatırdı yerinde

O değil de takımımız kupayı kaldırırken içinde sevinç yaşayan oldu mu? O kadar alışmışım ki kılım kıpırdamadı desem yeridir. Fenerliler Eminim nefret imrenme bile olsa bizden daha yüklü hisler yaşamıştılar. Hatta şu kupayı alsalar kornalarla konvoy sesleri bile duyuyorduk. Büyüksün be GALATASARAY ben söylesem de büyüksün söylemesem de büyüksün.
Ben başak maçında staddaydım şampiyon olduk 15 dk marş çaldılar sonra olaysız dağıldık :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt