Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bu herif kendine epey iyi bakıyor. kuvvetsiz olduğunu hiç görmedim

Sövsek de yeri geliyor eleştirsek de takımdaki tek tempolu oyuncu şuanda Belhanda. Bir sağda bir solda bir ortada. Bize en az 2 tane daha böyle tempolu adam lazım. Tamam çok dengesiz biri Belhanda ama yapacak bişey yok onun kalitesinde dengesiz hali de bize gelmez

Utaniyorum su yoneticiler konusunca

Benim Galatasarayim daha iyilerini hak ediyor arkadas!!!!

Bir yandanda seviyorum bu capsizlari tam bir dilemma!

Az once spikerin keciorengucu konusmasi neydi yav. Bir bok anlamadim turkiyedeki spikerler/gazeteciler turkce bilmiyor olaya bak

Yük bindiği yoktu ki. Toplasan birkaç kez geldi Akhisar onda da gole neden olabilecek 2 net hata yaptı. Muhteşem bir orta saha olsa yine bu kadar pozisyon verilir
Yani bugün orta sahamız olmadan 8 futbolcuyla maça çıksak da dediğin gibi Akhisar en fazla bu kadar tehlike oluşturabilirdi benim eleştirim Akhisar maçı özelinde değil

Marcao Benfica maçlarından sonra ve Erzurum deplasmanı sonrasında da aynı şekilde eleştiriliyordu evet sonuna kadar haklıyız eleştirmekte ama eminim ki Marcao'nun bu kötü performansı kalıcı değil

Ahmet Bulut 3-5 gün açiklamasinin 3 gün ardindan 5-6 gün dedi

Kap lafını ağzına almazdı heralde iş bitmeseydi. Son çıkan haberlere göre de teminat mektubu bekleniyor falan deniyordu,inşallah daha fazla uzamaz bu iş.

Herkes niye bu kadar falcao odaklı en önemli transfer net diagenin satışı olacak

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Mustafa Cengiz konuşuyor canlı

Edit : canlı değilmiş önceki konuşulan mevzu

Mariano-> Feghouli-> Belhanda bu 3 lü gecen sezon birbirleriyle pass yolu yapmıştı ve sağ taraftan güzel defans acıyorlardı.
Bu tarz alışkanlıklar umarım bu sezonda devam eder.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt