Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kadroya bak auhdisahduashdasjdhahada

C@n@ry - 08.08.2019 02:27​
bos.gif

. Altay
Isla Kjaer Zanka Kolarov
Gustavo
Deniz Kruse Emre Garry
Vedat
Bide guya bize calim atarak deniz ve vedati aldiklari icin nekadar da mutlu olmuslardi :asd;

Verstuurd vanaf mijn ONEPLUS A6003 met Tapatalk

kadroya bak auhdisahduashdasjdhahada

C@n@ry - 08.08.2019 02:27

bos.gif

. Altay
Isla Kjaer Zanka Kolarov
Gustavo
Deniz Kruse Emre Garry
Vedat

Deniz ve vedat hamleleriyle bizi bataklığa saplanmaktan kurtardılar.

Ali başkan tıpkı Aziz başkan gibi kendini siper etti

ve bu 2 kazığı kendine sapladı

Yönetim biraz belli etmişti ama kendilerini iyi tutmuşlar adamlar resmen ben olsam ağzı açık ayran delisi gibi sırıtırdım kameralara
😂 😂

gözlerim boyoz gibi oldu uyumam lazım fakat kap nöbetindeyiz hamdolsun

Mario Balotelli, Brezilya ekibi Flamengo ile anlaşmaya yakın. İtalyan golcü 2.5 yılda toplam 15 milyon euro kazanacak.[La Gazzetta dello Sport]

Beyler işten gelirken falcaonun musleraya yanıt attığını kaçırmışım foruma ilk düştüğü yeri bana link olarak verebilecek biri varmı hepsini okuyup o heycanı yaşamak istiyorum lütfennnnn

Uykusuz gecelerin sonucunda seni kazanmış olmanın mutluluğu ve gururunu yaşıyorum. İYİ Kİ GALATASARAY'LIYIM. HOŞ GELDİN GÖZÜMÜN NURU.

Renktaşlarım Özgür Ayten yine yanılmadı günler öncesinde falcao nun kesin bittiğini özel konuşmamızda söyledi..medya da çıkan her olumsuz haberde rahat ol kesin anlaştık bizde dedi..kendisini kutluyorum..hakkını teslim etmem gerek...

yarın DAnyel abiye büyük iş düşüyor forumun çökmemesi için .Allah yardımcısı olsun

Yönetim biraz belli etmişti ama kendilerini iyi tutmuşlar adamlar resmen ben olsam ağzı açık ayran delisi gibi sırıtırdım kameralara
😂 😂

Başkan belli etti baya bence...

Yerinde duramıyordu inşallah inşallah diye diye bitirdi röportajı.

Fakat Apo nasıl tuttu kendini bak onu hiç anlamadım.

Normalde böyle bir durumda kamera karşısında saçmalayıp ağzından bir şeyler kaçırması gerekiyordu. :red:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt