Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla uyku haram bugün
Ya uyuduğum an açıklanırsa :eek:

Yalan yok Falcao'yu başlarda istemiyordum hatta yazdım buraya da. Arkadaşlarla maliyeti üzerine tartıştık falan...

Fakat bu geceden sonra gelmezse üzülürüm gerçekten. İnşallah en kısa zamanda açıklanır.

Gelecek orta saha oyuncusunun 6 veya 8 numara olması pek mühim değil.

Mühim olan gelecek orta sahanın sert, agresif ve topla ilişkisi iyi olan biri olmalı.

Bakınca Nainggolan cuk diye oturuyor bu tarife ama maalesef almayı başaramadık.

Umarım o profile yakın bir adam buluruz.

Falcao işin medyatik ve popüler kısmı.

Bize acil orta saha lazım. Fernando- N'daiye orta sahasını mumla arayacaz yoksa.

Diagne satılsa da satılmasa da gidip bir şekilde orjinal bir DMC bulup almamız şart oğlu şart. Belli ki bu yıl hoca Donk'u orta sahada pek düşünmüyor. Yoksa iki maç üstüste Seri'yi orda oynatmazdı.

Orta saha elek bizim şu an. Haberiniz olsun.

O tmm da mental açıdan kasdediyorum.

Emre nin aslinda hic ustune gitmemek lazim. Baski hissetmemeli ustunde. Birakalim sahada bu sezon istedigi gibi takilsin. soyle yap, boyle yap demek yanlis olur simdilik. Bunalimdan cikmis, hatta tam cikamamis.

Falcaodan sadece Emre degil, Fatih Terim bile bir seyler ogrenebilir. Falcao nasil boyle bir dunya yildizi olmus. Neyi dogru yapiyor. ansiklopedi gibi adam. Falcaonun takimda olmasi bambaska bir hava katacak takima. Buyuk hedefleri olan bir takim havasina burunecegiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt