Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eyvallah senin düşüncen öyle olabilir ama ben yıllar sonra güzel bir ikili yakaladığımıza inanıyorum.

Bu inancımı da ligin devre arasında gelip takıma sağladıkları inanılmaz katkıya dayandırıyorum.

Onlar gelmeden önce takım 21 gol yemişti. Ligin 2.yarısında bu tandemi kurduktan sonra şampiyon olana kadar sadece 11 gol yedik.

Ciddi bir referans bence.

Marcao iyi oyuncu kesinlikle ama sporculuğu epey sıkıntılı. sporcu olmak baska bir şeydir. Yalnız son sosyal medya mesajı basına iş açar

Üşenmedim buldum , hadi iyi geceler :)

Herşeyin başladığı o sayfa , falcaonun cimbombom paylaşımı :)

Not: mobilden attım linki, 1,2 sayfa farklılığı olabilir belki..
Taçsız kral

Marcao iyi oyuncu kesinlikle ama sporculuğu epey sıkıntılı. sporcu olmak baska bir şeydir. Yalnız son sosyal medya mesajı basına iş açar

2 sayfadır o konuşuluyor zaten. Umarım kulağı çekilir. Hoca ıskalamaz böyle şeyleri zaten Hande Abla mutlaka görmüştür.

Hocaya haber vereceği kesin. Formsuz bir dönemde Marcao kabul ama düzgün eleştiri yazan taraftara böyle cevap vermesi büyük sıkıntı.

Oyuncu taraftara küfür ediyor, bizimkiler altına adamsı marcao kralsın marcao yazıyor. Az bile söylemiş marcao ana avrat sövse de bunlar yalar adamı.
Gerizekalılar ordusu.
Her ne kadar takımın oyuncusu dahi olsa böyle amatör hareket yaptığı an tepkinin tillahını yemesi lazım.
Bizde gereksiz bir hayranlık var. Sinan taraftara Suriyeli dedi adamın a**koydular afedersin.
Ama marcao git kendini s** diyor aahhahaha adaaam diyen testis kafalılar ortaya çıkıyor.
Bugün bu yorumu yapan adam sana bana veya buradaki herhangi bir taraftara da bu yorumu yapıp rezil etmeye çalışabilirdi.
Ama kimse bunu düşünmüyor. Bu yapılan yorum tüm taraftarlara yapılmış gibi reaksiyon göstermek gerekiyor.
Profesyonel adam bunu yapmaz

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Gerizekalılar ordusu.
Her ne kadar takımın oyuncusu dahi olsa böyle amatör hareket yaptığı an tepkinin tillahını yemesi lazım.
Bizde gereksiz bir hayranlık var. Sinan taraftara Suriyeli dedi adamın a**koydular afedersin.
Ama marcao git kendini s** diyor aahhahaha adaaam diyen testis kafalılar ortaya çıkıyor.
Bugün bu yorumu yapan adam sana bana veya buradaki herhangi bir taraftara da bu yorumu yapıp rezil etmeye çalışabilirdi.
Ama kimse bunu düşünmüyor. Bu yapılan yorum tüm taraftarlara yapılmış gibi reaksiyon göstermek gerekiyor.

Yabancı futbolculara hak ettiğinden daha fazla değer veriyoruz.
Yerlileri gömmek için maç içinde ilk top kaybı yapmasını bekliyoruz.

Bunun yabancı sınırlaması yüzünden uzun yıllar vasat yerlilere mahkum kalmamız yüzünden olduğunu düşünüyorum. Elbet bu durum zaman içerisinde dengeye gelecek. Hiçbir futbolcunun taraftara hakaret etmeye hakkı yok. Kötü oynadım, bir sonraki maç elimden gelenin daha iyisini yapacağım. Özür dilerim yazsa ne olurdu sanki.

Yabancı futbolculara hak ettiğinden daha fazla değer veriyoruz.
Yerlileri gömmek için maç içinde ilk top kaybı yapmasını bekliyoruz.

Bunun yabancı sınırlaması yüzünden uzun yıllar vasat yerlilere mahkum kalmamız yüzünden olduğunu düşünüyorum. Elbet bu durum zaman içerisinde dengeye gelecek. Hiçbir futbolcunun taraftara hakaret etmeye hakkı yok. Kötü oynadım, bir sonraki maç elimden gelenin daha iyisini yapacağım. Özür dilerim yazsa ne olurdu sanki.
Çifte standardın her türlüsüne karşıyım. Evet vasat yerlilerden çok çektik fakat daha sahada forma giymemiş ademi burda ortam o***su ettiler.
Üstüne bugün adam yararlı işler yaptı (ki kendisinden hiç haz etmem), umarım son maçı olur diyenler gördüm.
Peki amaç?
Brezilyadan sol ayaklı genç stoper, parlatır satarız bilmemne diye diye adamı taraftara küfür edecek düzeye getirmişiz. Bugün bu tepkiyi musleranın yorumu olsa dahi gösterirdim

Çifte standardın her türlüsüne karşıyım. Evet vasat yerlilerden çok çektik fakat daha sahada forma giymemiş ademi burda ortam o***su ettiler.
Üstüne bugün adam yararlı işler yaptı (ki kendisinden hiç haz etmem), umarım son maçı olur diyenler gördüm.
Peki amaç?
Brezilyadan sol ayaklı genç stoper, parlatır satarız bilmemne diye diye adamı taraftara küfür edecek düzeye getirmişiz. Bugün bu tepkiyi musleranın yorumu olsa dahi gösterirdim

Şurada geçen sene kimse adını bilmiyordu. Galatasaray'a gelmeden önce sosyal medya hesabında onu takip eden 300 kişi yoktu. Daha şimdiden kötü yorum gördü diye taraftara sövmeye başladıysa yandık valla. Aşırı ilgi marcaoyu ben oldum psikolojisine sürükledi gibime geliyor. Valla hakkımızda hayırlısı şu saatten sonra.

Eyvallah senin düşüncen öyle olabilir ama ben yıllar sonra güzel bir ikili yakaladığımıza inanıyorum.

Bu inancımı da ligin devre arasında gelip takıma sağladıkları inanılmaz katkıya dayandırıyorum.

Onlar gelmeden önce takım 21 gol yemişti. Ligin 2.yarısında bu tandemi kurduktan sonra şampiyon olana kadar sadece 11 gol yedik.

Ciddi bir referans bence.
Ligde yine iyi kötü iş yaparlar biraz toparlanırlarsa. Ki şu anki durumlarıyla ilk 2-3 hafta bile başımız ağrıyabilir. Ama Şampiyonlar Ligi'nde sen seyreyle gümbürtüyü diyorum başka da bir şey demiyorum. Herkes diyor Şampiyonlar Ligi sonrası 25'e falan satarız diye ama ben 5'e bile alıcı bulabileceğimizi düşünmüyorum. Luyindama yine 10 ve üstüne gider ama Marcao böyle devam ederse saatli bombamız olur.

Ama umarım gelişir ve yıldızımız olurlar Avrupa arenasında da. Beni bilen biliyor zaten. Hiçbir şekilde Galatasaray'ın kötü olmasını istemem. Ortamı yangın yerine çevirmek için de yazmıyorum. Sadece görüşlerimi belirtiyorum iyi niyetle.

Belhanda ve Marcao cocukca hareketlerde bulunuyorlar. Kafalarini toplasalar faydali olurlar kesinlikle. Bunlarin profesyonel oldugunu, bu gibi seylerle ugrasmalarinin yanlis oldugunu FT nin hatirlatmasi gerwkir zaman zaman. Profesyonel adamin psikolojisi saglam olacak. fb nin yavsaklari sahada Belhanda ve Marcao psikolojisinde oyunculara kolaylikla kart gordurup attirabilirler mesela.

Gerizekalılar ordusu.

Semih'e Dortmund maçından sonra "keşke kör olsaydın" diyen taraftar profili ile Marcao'nun ettiği küfürden sonra "adamsın" yazan taraftar profili aynı.

Bunlar eğitilmez insanlar... Daha da ağır yazarım da ceza verirler.

Şu güzel gelişmelerin yaşandığı gecede neleri konuşuyoruz...

Yapacağın işe sokayım Marcao!

Bizim sevdiğimiz, güvendiğimiz Marcao bu;

marcao.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt