Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben öyle tek maçla asan kesen adamı sevmem de yapmam da. Ama dün gerçekten belli oldu ki bizim kanatlar çok ağır buna Babel de dahil. Biz Henry veya o minvalde birini almasak eğer işimiz kolay değil. Yoksa ilk yarı bitsin diye dua ederiz. Sağ açıkta bir sıkıntı yok ama sol açık tam bir muamma. Emre Mor’da orda oynayamaz. Babel oranın adamı değil bana göre. Diğer elzem olan bölgede 6 numara. Bakalım ne olacak.

Yengenın fotosu varmı
images

Ben öyle tek maçla asan kesen adamı sevmem de yapmam da. Ama dün gerçekten belli oldu ki bizim kanatlar çok ağır buna Babel de dahil. Biz Henry veya o minvalde birini almasak eğer işimiz kolay değil. Yoksa ilk yarı bitsin diye dua ederiz. Sağ açıkta bir sıkıntı yok ama sol açık tam bir muamma. Emre Mor’da orda oynayamaz. Babel oranın adamı değil bana göre. Diğer elzem olan bölgede 6 numara. Bakalım ne olacak.
Solda alıştık Amrabat Bruma Garry Onyekuru babel çok ağır geliyor bana da

Bu fener taraftari kadar her oyuncuyu goklere cikartan her seyi uclarda yasayan hayalperest bir topluluk gormedim abi gozunuz de mi gormuyor ya aklim almiyor sampiyonluk hayalleri kuruyor adamlar imkansiz a.k

Jimmy de her an düşecek gibi bir top sürüyor , ama çok çabaladı ve genelde olumlu işler yaptı.

Falcao o yorumu yaptıysa olay bitmiştir.. Prosedür vs ayarlanıyordur.. Hayırlı olsun..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt